SLK Edition 10

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 29.09.2006
Mercedes a lansat la Paris o editie speciala a modelului care a inaugurat clasa coupe-cabrio. SLK a implinit 10 ani.

La exact zece ani dupa prima sa aparitie pe piata si dupa 460.000 de exemplare produse in total, SLK a ajuns la vremea celebrarii unei varste respectabile. Modelul Mercedes este unul dintre cele mai importante ale ultimului deceniu, fiind cel care a avut ocazia de a inaugura un segment de nisa care ulterior s-a dezvoltat incredibil: coupe-cabrio.

Ei bine, ultima sa versiune, prezentata de Mercedes la Paris, se numeste SLK Edition 10 si vine cu elemente exclusive cum sunt habitaclul acoperit aproape in intregime in piele sau jantele unice. Climatizarea Thermotronic, navigatia prin satelit, senzorii de parcare Parktronic, scaunele care sunt actionate electric sau sistemul audio ci cititor MP3 intregesc imaginea lui SLK Edition 10.

Tot acest “meniu” poate fi comandat exclusiv pentru versiunea 280, care dispune de un propulsor cu sase cilindri care scoate 231 de cai putere.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru