Smart a vandut 20.000 unitati in SUA

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 31.10.2008
Producatorul german Smart a trecut de hotarul de 20.000 unitati vandute pe piata din Statele Unite ale Americii.

Cu doar 10 luni in urma, Smart intra oficial pe piata din Statele Unite ale Americii, marcand un hotar in istoria marcii germane.

Desi scepticii au spus ca Smart nu o sa se vanda in SUA datorita obsesiei poporului american pentru SUV-uri si muslecar-uri, producatorul german a profitat din plin de criza economica si de pretrurile ridicate ale benzinei si reusit sa vanda, de la lansare, 20.000 unitati Smart Fortwo. Aceste cifre au depasit pana si asteptarile importatorilor.

Dave Schembri, Presedintele filialei Smart din Statele Unite ale Americii a fost prezent la inmanarea cheilor pentru al 20.000-lea exemplar. Acesta a fost vandut la centul Smart din Dallas, un showroom care a inregistrat vanzari record inca de la deschidere. Seful Smart SUA a declarat ca modelele lor nu sunt vandute doar pentru consumul redus, ci si pentru stilul de viata pe care il promoveaza.

Via | LeftLaneNews   

 

Taguri: Fortwo, Smart

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru