Smart Fortwo, transformat în cea mai mică sală de concerte din lume cu ajutorul JBL

de Bogdan Mirică
Vineri, 15.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
JBL şi-a dorit să facă din micul Smart Fortwo o adevărată sală de concerte. A şi reuşit, având în vedere

Micul Smart Fortwo a fost privit întotdeauna ca o provocare şi ca un cobai pentru recorduri mondiale. Au devenit deja populare încercările de a înghesui cât mai mulţi oameni în interiorul său pentru a obţine un loc în Guiness Book.

De această dată, JBL, specialistul american în echipamente audio, s-a gândit la un altfel de record mondial: cea mai mică sală de concerte, pe roţi din lume.

JBL s-a folosit de o versiune standard a noii generaţii Smart Fortwo pe care a echipat-o cu nu mai puţin de cinci amplificatoare, două subwoofere cu un diametru de 300 de mm şi alte 16 difuzoare. Totalul acestui conglomerat de echipamente de sunet urcă la 5780 watt, o putere impresionantă care va zgudui fără probleme orice stradă sau garaj.

Smart Forgigs se pregăteşte de un turneu european în această vară.

Esential 5780 watt este puterea sistemului de sunet instalat de JBL pe Smart Fortwo.
100 de metri de cablu s-au folosit pentru noul Smart Fortwo creat de JBL.
JBL susţine că noul Smart Forgigs, aşa cum a fost el botezat, poate fi folosit de muzicienii ambulanţi pentru a oferi concerte în stradă.
El oferă conexiuni rapide prin cablu sau Bluetooth cu medii de stocare externe, dar şi cu tablete sau telefoane inteligente care folosesc iOS, Android sau Windows.

Pentru crearea micului Forgigs a fost nevoie de 100 de metri de cabluri şi de 10 metri pătraţi de folie izolatoare. Rezultatul final este echipat şi cu o serie de lumini speciale, care pot fi controlate de un DJ.

JBL şi Smart Fortwo vor promova rodul colaborării cu un turneu european, programat să înceapă în această vară.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru