Smart lansează Fortwo şi Forfour anul viitor la Frankfurt

de Bogdan Mirică
Joi, 09.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Smart va lansa noile generaţii Fortwo şi Forfour în toamna anului viitor, la Frankfurt. Până atunci, vom vedea un concept al viitorului Fortwo luna viitoare la Salonul de la Paris.

Smart se pregăteşte să ofere clienţilor săi o nouă generaţie a best-seller-ului Fortwo. Germanii nu se vor rezuma însă doar la atât, în plan fiind inclus şi un succesor pentru mai vechiul Forfour. Noile generaţii sunt programate să îşi facă debutul live în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, în toamna anului viitor. În aceste condiţii, Fortwo şi Forfour ar putea ajunge pe stradă chiar la finele lui 2013.

Pentru a mai îndulci aşteptarea fanilor, dar şi pentru a anticipa o nouă filosofie de design, Smart va expune în cadrul Salonului Auto de la Paris, între 29 septembrie şi 14 octombrie, conceptul viitorului Fortwo. Prototipul va fi aproape identic cu viitoarea versiune de serie şi va fi dezvoltat pe o nouă platformă, destinată chiar şi noii generaţii Renault Twingo, ca urmare a parteneriatului încheiat între Mercedes şi Alianţa Renault-Nissan.

Cele două modele Smart, aşteptate anul viitor, vor folosi o arhitectură cu propulsie posterioară şi motor amplasat tot în spate, pentru a profita din plin de spaţiul din habitaclu.

La nivel estetic, ambele vor prelua linii de la conceptul ForUs, prezentat în luna ianuarie la Salonul de la Detroit. 

via autoblog

Comentarii (2)

  • sper sa nu ramana asa

    in sketch-ul din stirea anterioara muchiile ce defineau suprafetele erau mult mai sharp. Acum...e ca o jucarie; nici partea frontala nu-l ajuta prea mult
    2 1
  • Parca ar fi iesit acum dintr-un ou neeclozat!
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru