Smart va avea un nou logo odată cu lansarea modelelor Fortwo şi Forfour

de Bogdan Mirică
Joi, 10.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Smart a demarat o companie de marketing pentru noile Fortwo şi Forfour. Cu această ocazie, constructorul german a dezvăluit şi noul logo care se va regăsi pe modelele urbane.

După ce ne-a oferit un teaser video care explică designul viitoarelor modele Fortwo şi Forfour, Smart a dezvăluit oficial şi noul său logo.

Noile Fortwo şi Forfour - primul teaser video explică designul viitoarelor modelelor Smart

Emblema companiei a fost restilizată pentru a completa reînoirea gamei şi a fost prezentată odată cu demararea campaniei de marketing pentru noile modele.

Descrisă de subsidiarul Mercedes ca fiind un logo „care inspiră mai multă încredere în brand, este mai modern şi poate fi rapid recunoscut”, noua emblemă Smart „este mai mare, radiază mai mult şi este mai vizibilă.”

Referindu-se la cele două modele, Smart nu a dat foarte multe informaţii, dar a confirmat debutul lor pe parcursul acestei luni şi dezvăluirea în cadrul Salonului de la Paris, în octombrie. Fortwo şi Forfour vor avea un design proaspăt, vor fi spaţioase şi vor avea console mici.

Despre fratele mai mare, Forfour, Smart a ţinut să precizeze că va fi o interpretare complet nouă a conceptului de vehicul cu patru locuri.

„Va fi o maşină inteligentă, urbană, pentru patru persoane, capabilă să demonstreze că practicalitatea poate fi împachetată într-un design proaspăt şi distinctiv.”

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru