Solutia Aston Martin contra lui Veyron

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 28.04.2008
Aston Martin se pregateste sa lanseze un supercar de peste 700 de cai care sa rivalizeze cu sportivele actualele ale pietei.

Esential

6.0 litri va avea motorul V12 al viitorului supercar britanic.

Aston Martin isi doreste multe in urmatoarea perioada. Dupa ce a lansat cu mare fast modele de top vazute pe o pozitie inalta intr-un clasament neoficial al celor mai frumoase, sportive si in acelasi timp elegante masini din lume, Aston se pregateste de o noua lovitura.

Nu este vorba de viitorul Rapide - berlina cu patru usi cu linii de coupe pe care britanicii o vor lansa la vara, ci de un supercar autentic. Acesta va avea peste 700 de cai putere, va dispune de un motor V12 de 6.0 litri si se va bate pe aceeasi piata cu Bugatti Veyron si Mercedes McLaren SLR. Primele imagini ale supercar-ului britanic nu au aparut inca in mod oficial si bagam mana in foc ca nu vor aparea in lunile urmatoare, fiind un proiect oarecum indepartat ca finalizare. Cu toate acestea, designerul olandez Sabino Leerentveld a pus indiciile cap la cap si ne prezinta o serie de imagini ipotetice cu modelul Aston.

Din fotografiile create pe computer nu putem spune decat ca asteptam cat mai repede momentul lansarii modelului si ca, daca va arata asa, acesta va deveni atat un Aston autentic (pastrand proportiile si liniile feroce si elegante ale modelelor actuale) cat si o masina care isi va permite destule artificii tehnice si de performanta.

via | Worldcarfans 

Taguri: Aston Martin

Comentarii (8)

  • kostas
    da.
    super mashina!
    0 0
  • cool
    pretul va fi comparabil cu Veyron sau cu SLR?...ca sa stiu cat ma imprumut(creditul de nevoi personale BCR...numai 99.99% - DAE)
    0 0
  • hmmm..interesant.. ca design da spre Audi Avus de prin '90...
    0 0
  • Au trecut destui ani de cand vw s-a lansat cu aceasta masina si tot citesc stiri ca unii vor sa rivalizeze "ca facem noi dregem noi".Poate ca anumite companii nu isi permit sa piarda ci vad doar castig
    0 0
  • am ochi buni
    spre deosebire de voi
    pe spatele masinii scrie v10,spre deosebire de articolul vostru...
    0 0
  • ...
    bai ce 3dmax stiu astia...
    0 0
  • aha
    bay da sunt mereu dobitoci peste tot care sa apuce ei sa comenteze total aiurea ca stiu ei mai bine si ca dreg si ca fac....E PLINA TARA!!!!Frate ala cu ochii buni....uite-te ca asa se numeste masina AMV10....ce vezi tu cretinule?????????NU mai comenta aiurea daca stai in porumb!
    0 0
  • e rino
    e rinocheros, nurbs toata ;) e bun graficianu, am mai auzit de el :D, sa luati si motocicleta de pe site-ul lui sa faceti o stire si din aia :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru