Sordo abandoneaza, Loeb e lider incontestabil

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 10.10.2008
Raliul Corsicii continua cu evolutii contradictorii in cadrul echipei Citroen: Loeb este imbatabil, Sordo greseste ca un incepator.

Dupa prima bucla desfasurata in Raliul Corsicii, francezul Sebastien Loeb s-a instalat confortabil in scaunul de lider la general cu 14 secunde in fata lui Mikko Hirvonen.

Cvadruplul campion mondial a castigat toate cele trei speciale programate in aceasta dimineata. Cu toate acestea, lucrurile nu au fost prea roze pentru cei de la Citroen Total.

Coechiperul lui Loeb, spaniolul Dani Sordo (foto), a fost nevoit sa avandoneze dupa ce a negociat un viraj gresit si a lovit un zid. In urma incidentului, bolidul lui Sordo si-a pierdut suspensia stanga-fata. Spaniolul va folosi maine regula Super-Rally pentru a reveni pe specialele din Corsica.

In ceea ce priveste evolutia din prima parte, Loeb a declarat: „Am incercat sa dau tpt ce pot, obiectivul meu a fost sa-mi protejez pneurile. Desigur, pe a doua parte a zile va fi mai greu, dar sper sa nu existe probleme

Taguri: Citroen, Loeb, WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru