Splendoare si Ferrari

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 27.04.2006
Noul 599 GTB Berlinetta isi face loc tot mai mult intre modelele care au facut istorie pentru Calutul Cabrat. De aceasta data, italienii au realizat un fotoreportaj de mare efect printre culorile aprinse ale desertului Mojave.

Fanii Calutului Cabrat apreciaza cu siguranta ultimul model lansat de Ferrari la Geneva. Cei care isi amintesc de articolul dedicat lui 599 GTB Fiorano recunosc formele interesante ale modelului italian.

Exact la acestia s-au gandit cei de la Ferrari cand au publicat, recent, un set de fotografii nou-noute cu modelul lor. Imaginile au surprins doua exemplare 599 GTB Fiorano pe strazile Parcului National American Valley of Fire din desertul Mojave si in Las Vegas. Este vorba de acelasi loc in care, in februarie, cu cateva zile inaintea lansarii oficiale de la Geneva, cei de la Ferrari au filmat un spot promotional foarte spectaculos.

Dar, asa cum se spune in aceste cazuri, imaginile fac cat o mie de cuvinte. Vizionare placuta!

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru