Salonul Auto de la Geneva 2013

Spyker aduce la Geneva un competitor al lui Porsche 911

Publicat Vineri, 01.02.2013
de Sebastian Toma
Comenteaza 2
Spyker aduce la Geneva un competitor al lui Porsche 911 - Poza 1
Spyker ne promite o surpriză pentru Salonul Auto de la Geneva. Potrivit unor surse din cadrul mărcii, vorbim despre un competitor al lui Porsche 911.

Spyker ne pregăteşte o surpriză pentru Salonul Auto de la Geneva. Deşi detaliile sunt tăinuite cu sfinţenie, surse din cadrul companiei olandeze anunţă un competitor al lui Porsche 911. Pentru că dezvoltarea unui model complet nou ar fi prea costisitoare, unele voci spun că Spyker va oferi o versiune mai mică şi mai ieftină a lui C8 Aileron. Indiferent ce vor prezenta cei de la Spyker, vestea bună este că marca olandeză va reporni producţia.

Cei de la Spyker au reuşit să mute aproape toate echipamentele de producţie din Coventry în Zeewolde, la fostul sediu al companiei. Marca olandeză a fost la un pas de colaps după o preluare eşuată a mărcii Saab, care i-a lăsat pe aceştia fără lichidităţi şi în imposibilitatea de a-şi achita datoriile.

Urmareste Automarket
Spyker C8 Aileron are un motor V8 de 4.2 litri, de origine Audi, care dezvoltă 400 CP şi 480 Nm. Modelul poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în 4.5 secunde şi să atingă o viteză maximă de 300 km/h. Şasiul lui Spyker C8 este construit din aluminiu, la fel ca suspensia inspirată din motorsport.
Între timp, interiorul modelului prezintă un design inspirat din cel al aeronavelor şi foloseşte materiale de cea mai bună calitate şi finisaje atent realizate.

Automarket.ro la Salonul de la Geneva 2013

Automarket va fi prezent în perioada 4-6 martie la Salonul de la Geneva şi vă va prezenta live pe site şi pe pagina de Facebook ultimele noutăţi, informaţii şi imagini de la standurile constructorilor auto prezenţi la evenimentul din Elveţia.

Via DerTelegraaf


Comentarii (2)

  • someone
    eu niciodata nu am stiut daca motorul lui C8 este aspirat sau turbo. ma poate lamuri cineva? merci
    3 0
  • @someone
    E aspirat. este motorul de 4.2 preluat de la Audi :)
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru