Salonul Auto de la Geneva 2013

Spyker B6 - conceptul care anunţă relansarea brandului la Geneva

Publicat Marti, 19.02.2013
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
Spyker B6 - conceptul care anunţă relansarea brandului la Geneva - Poza 1
Constructorul olandez Spyker va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Geneva conceptul B6. Prototipul va marca renaşterea brandului şi va da naştere unui model complet nou, cel mai probabil un rival pentru Porsche 911.

Spyker se pregăteşte să renască din propria-i cenuşă asemeni Păsării Phoenix. Momentul mult aşteptat pentru fanii brandului din Ţara Lalelelor se va consemna în data de 5 martie, cu ocazia primei zile de presă a Salonului Auto de la Geneva.

Spyker va marca revenirea pe piaţa modelelor exotice cu ajutorul unui concept, botezat B6 şi anunţat astăzi chiar de Victor Muller, preşedintele companiei.

Muller a declarat că prototipul va fi o surpriză totală şi a dezvăluit un prim teaser. Imaginea trădează silueta conceptului, care pare a fi un coupe sportiv, cu linii masculine pronunţate.

Alte informaţii despre misteriosul concept al olandezilor nu au fost date publicităţii, însă putem anticipa că B6 deschide drumul unui model complet nou, poziţionat sub actualul C8 Aileron, a cărui producţie va fi reluată în perioada imediat următoare la Zeewolde, în Ţara Morilor de Vânt. Modelul de serie ar putea fi promovat ca un rival pentru Porsche 911.

Automarket.ro la Salonul de la Geneva 2013

Automarket va fi prezent în perioada 4-6 martie la Salonul de la Geneva şi vă va prezenta live pe site şi pe pagina de Facebook ultimele noutăţi, informaţii şi imagini de la standurile constructorilor auto prezenţi la evenimentul din Elveţia.


via Spyker NV


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru