Spyker B6 Venator Spyder Concept a debutat la Pebble Beach

de Sebastian Toma
Luni, 19.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Spyker a adus la Pebble Beach o versiune decapotabilă a conceptului B6 Venator. Olandezii au anunţat debutul unei versiuni de serie a roadsterului, programată pentru 2014.

Spyker B6 Venator a primit o versiune decapotabilă la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach. Exponatul a fost prezentat sub formă de concept, însă producătorul olandez promite să lanseze o versiune de serie până la sfârşitul anului viitor. Modelul B6 Venator a fost prezentat iniţial la Salonul Auto de la Geneva, ediţia 2013, când exponatul era un coupe. Între timp, acesta şi-a pierdut plafonul şi este cu un pas mai aproape de producţia de serie.

La fel ca fratele său coupe, modelul are un motor V6 montat central, care livreză peste 375 CP către puntea spate prin intermediul unei transmisii automate cu şase trepte. Masa modelului este mai mică de 1.400 kilograme, spun cei de la Spyker. Olandezii nu au prezentat informaţii privind performanţele de care este capabil viitorul lor model.

Urmareste Automarket
Producţia decapotabilei de la Spyker va începe în decursul anului 2014. Modelul atrage atenţia prin stopurile şi blocurile optice cu LED-uri, jantele de aliaj cu diametrul de 19 inch, interiorul îmbrăcat în piele cu model diamant şi prin formele caroseriei realizate din fibră de carbon.
Olandezii de la Spyker nu au vorbit încă despre preţul de pornire al versiunii de serie a lui B6 Venator Spyder.

Via WCF

Comentarii (2)

  • Costyteam
    parca seamana cu Aston Martin
    5 6
  • As conduce ORICE masina cu interiorul ala.
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru