Spyker D12 vine in 2009 in Europa de Est

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 24.01.2008
Spyker a anuntat ca va lansa in 2009 o versiune de productie a SUV-ului D12, orientata spre piata est europeana.

Esential

2009 este anul in care Spyker va lansa versiunea de productie a SUV-ului de lux D12.

Constructorul olandez de nisa a intampinat in ultima vreme mai multe dificultati de ordin financiar insa acest lucru nu i-a impiedicat pe oficialii Spyker sa anunte o revenire in forta. Dupa ce zilele trecute olandezii au anuntat ca vor fi prezenti la Geneva cu o versiune cu ampatament marit a modelului Laviolette, din partea constructorului de lux apar vesti noi.

Potrivit unor informatii oficiale, anul viitor va marca debutul unui nou model in gama Spyker: mult asteptatul SUV D12. Anuntul a fost facut chiar de Victor Muller, presedintele consiliului de administratie Spyker, cu ocazia unei recente intalniri a investitorilor. Viitorul D12 este arma cu care Spyker va incerca patrunderea pe piata est europeana a SUV-urilor de lux, unde publicului prefera acest segment al vehiculelor de mari dimensiuni 4WD.

Odata cu anuntarea viitorului D12, Muller a dezvaluit ca in vara acestui an va fi lansata si o versiune cu transmisie automata a modelului C8, publicul american si cel asiatic exprimandu-si nemultumirea fata de lipsa unei asemenea optiuni.

In prezent, Spyker activeaza mai intens pe piata americana, jumatate din veniturile incasate provenind de peste Ocean, de unde in viitorul apropiat olandezii intentioneaza sa importe componente pentru a evita diferenta dintre euro si dolar. Muller nu a exclus o posibila uzina in Statele Unite dar a evitat sa dea mai multe detalii.

Taguri: D12, Spyker

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru