Spyker pregăteşte un rival pentru Porsche Panamera

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 06.07.2010
Spyker ar putea lansa în China o berlină coupe, produsă într-un număr redus de exemplare, care să ţintească clienţii actualului Porsche Panamera.

Spyker a anunţat lansarea unei versiuni speciale a modelului C8, destinată exclusiv pieţei din Ţara Marelui Zid. Oficialii olandezi au decis să răsplătească fidelitatea publicului chinez, care manifestă un apetit deosebit pentru modelele exclusiviste. De fapt, China a devenit a doua mare piaţă de desfacere pentru produsele Spyker după Statele Unite, ceea ce justifică interesul acordat de olandezi.

Ediţia specială se numeşte C8 GT2 şi este o replică de stradă a modelului de circuit, bazată pe varianta Spyder a sportivei. Diferenţa o face ampatamentul mărit, deja o regulă a succesului în China, şi ansamblul de finisaje şi materiale exclusiviste, demne de un model de lux.

Pe viitor, Spyker ar putea să acorde o atenţie şi mai mare pieţei asiatice, unde am putea vedea un model creat special după nevoile publicului local. Surse neoficiale vorbesc despre o berlină coupe, capabilă să se dueleze cu Porsche Panamera.

Modelul ar urma să fie lansat după SUV-ul D8 Pecking to Paris şi să fie produs într-un număr limitat de exemplare.

Berlina va fi caracterizată ca fiind apogeul măiestriei olandeze şi a luxului interior. Dacă reacţiile publicului se vor dovedi pozitive, am putea vedea şi un număr de exemplare rezervate pentru Europa.

via | autoblog

Comentarii (1)

  • :))
    SUNT DOUA SEGMENTE TOTAL DIFERITE ! 2 usi vs 4 usi .
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru