SsangYong a prezentat noua generație Korando: design nou, motor pe benzină de 163 CP și un pachet consistent de sisteme de siguranță

de Cornel Șocariciu
Marti, 05.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
SsangYong Korando a fost prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva. SUV-ul producătorului sud-coreean primește o mulțime de tehnologii de siguranță, un interior cu accesorii moderne și motorizări diesel și benzină.

Noua generație SsangYong Korando a fost expusă în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva. SUV-ul producătorului asiatic propune un design nou, un pachet generos de sisteme de siguranță și motorizări diesel și benzină.

Cea de-a patra generație Korando va avea o lungime de 4.452 mm și o lățime de 1.870 de mm. Înălțimea lui Korando măsoară 1.620 de mm, în timp ce ampatamentul ajunge la 2.675 mm. Reprezentanții constructorului asiatic spun că viitoarea generație Korando va oferi spațiu suficient pentru toți pasagerii, iar volumul portbagajului va fi de 551 de litri. Prin rabatarea banchetei din spate, volumul crește până la 1.248 de litri.

Pentru interior, producătorul asiatic a pregătit un instrumentar digital de bord complet digital a cărui diagonală este de 10.25 inch. Sistemul de infotainment va comunica cu pasagerii prin intremediul unui ecran central de 9 inch. Sistemul multimedia va fi compatibil atât cu Apple CarPlay, cât și cu Android Auto.

SsangYong Korando va putea fi echipat cu o mulțime de elemente de siguranță.

Amintim aici următoarele: Lane Keep Assist, Front Vehicle Start Alert, High Beam Assist, Driver Attention Alert, Safety Distance Alert, Intelligent Adaptive Cruise Control și Blind Spot Detection cu funcție pentru Rear Cross Traffic Alert. Din tot acest pachet nu putea lipsi sistemul de frânare automată de urgență.

Gama de motorizări pregătită de SsangYong include un propulsor diesel și unul pe benzină. Motorul diesel are 1.6 litri și oferă 136 de cai putere la 4.000 rpm și 324 Nm începând cu 1.500 rpm. Unitatea pe benzină are 1.5 litri și dezvoltă 163 de cai putere la 5.500 rpm și 280 Nm între 1.500 și 4.500 rpm. Indiferent de motorul ales, clienții vor putea opta fie pentru o cutie automată cu șase trepte, fie pentru una manuală tot cu șase rapoarte. Pe lista de opționale, SsangYong promite și un sistem de tracțiune integrală. Pentru moment, SsangYong nu a publicat detalii cu privire la performanțele celor două motorizări.

Oficialii constructorului asiatic au promis că în scurt timp vom face cunoștință și cu versiunea electrică a lui Korando.

Comentarii (3)

  • Anonim
    Daca va avea un pret decent este o optiune pentru cei care cauta astfel de modele . Nu arata rau masina partea proasta este reteaua de service si valoarea prosta de revanzare .
    7 2
  • Edikkk
    Sunt câteva maşini în oraş, deşi nu atât de vechi şi luate de noi, sunt RUGINITE şi cu FARURILE GALBENE !

    Dar acum poate le fac altfel... dar nu ştiu...
    4 3
  • European car Logos
    Acura, Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Cadillac, Chevrolet, Citroen, Dacia, DS, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Lamborghini, Land Rover, Lexus, Maserati, Mazda, McLaren, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Pagani, Peugeot, Porsche, Renault, Rolls Royce, Seat, Skoda, Smart, Ssangyong, Subaru, Suzuki, Tesla, Toyota, Volkswagen, Volvo
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru