SsangYong a semnat un parteneriat cu Pang Da, investitorii Saab

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 09.06.2011
SsangYong îşi pregăteşte revenirea pe piaţa din China alături de doi parteneri. Coreenii vor să devină cel mai mare importator de SUV-uri din China alături de Pang Da, noii parteneri ai mărcii Saab.

SsangYong Motor Company a decis să revină în forţă pe piaţa din China, aşa că a semnat un parteneriat cu Pang Da Automobile Trade Co. şi SCAS Investment Group. În baza acestui contract, vor fi înfiinţate 150 de reprezentanţe SsangYong în China până în 2014, iar producătorul coreean de automobil vrea să exporte între 30.000 şi 50.000 de unităţi în China în fiecare an până în 2013. Dacă îşi vor atinge obiectivul, cei de la SsangYong vor deveni principalul importator de SUV-uri din China.

Ceremonia de semnare a contractului a fost organizată la uzina SsangYong din Pyeongtaek, unde liderii celor trei companii s-au întâlnit pentru a parafa afacerea. Noul SsangYong Korando va fi piatra de temelie a acestei afaceri şi modelul care trebuie să înregistreze cel mai mare volum de vânzări. Pang Da este cea mai mare companie care se ocupă cu vânzarea de automobile în China, reuşind să comercializeze 470.000 de unităţi în 2010.

SsangYong a vândut doar 16.000 de unităţi în China în perioada 2005-2010. Noii distribuitori ai mărcii coreene au o sarcină dificilă în faţă, cu un obiectiv cel puţin ambiţios.

Exporturile SsangYong în China vor reporni în August. Cei doi partneri ai SsangYong vor separa China în 31 de state, pentru a putea organiza o strategie competitivă de vânzări în fiecare regiune în parte.

Via | Auto-media

Comentarii (1)

  • Eu stiam ca SsangYong a declansat falimentul odata... vor reusi oare chinezii sa resusciteze 2 companii falimentare precum SAAB si SsangYong? ramane de vazut...
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru