Ssangyong LIV-1 - primele imagini oficiale ale SUV-ului concept

de Bogdan Mirică
Marti, 26.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ssangyong a publicat astăzi primele imagini ale noului LIV-1, conceptul pe care îl va expune la finalul acestei săptămâni, cu ocazia Salonului Auto de la Seoul. Conceptul reprezintă un SUV cu 7 locuri, ce ar urma să se poziţioneze între Rexton şi Rodius.

După o serie de teasere şi mai multe informaţii neoficiale, SsangYong a decis să publice astăzi primele fotografii ale conceptului LIV-1, un SUV ce debutează în cadrul Salonului de la Seoul, gata să îşi deschidă porţile la sfârşitul săptămânii. Numele este de fapt o abreviere a cuvintelor Limited Interface Vehicle.

Prototipul cu şapte locuri ar putea să îşi găsească un corespondent de serie, poziţionat între modelele Rodius şi Rexton.

Dacă sud-coreenii decid să îl producă, am putea asista la un nou limbaj de design, mult mai curajos, dominat de o grilă hexagonală în partea frontală, blocuri optice cu unghiuri ascuţite, ce se prelungesc până pe aripile laterale şi spoilere cu prize de aer generoase, legate de bosaje largi.

Urmareste Automarket
Nu puteau lipsi luminile de tip LED, chiar şi la nivelul proiectoarelor, jantele din aliaj cu dimensiuni de 18 inch, inserţiile cromate, ţevile de eşapament duble şi chiar un acoperiş panoramic, care permite luminii să pătrundă generos în habiraclu.
habitaclu ce va putea găzdui şapte persoane într-o configuraţie 2+2+3, garantând în acelaşi timp un confort tehnologic avansat.

Despre propulsie nu există momentan informaţii, însă am putea asista la un ansamblu hibrid, compus dintr-un motor pe beniznă şi unul electric, o noutate pentru Ssangyong.

via indianautosblog

Comentarii (8)

  • Ar trebui cei care au proiectat koleos sa ia lectii de la astia conceptul asta arata de 10000000 de ori mai bine ca mizeria aia.
    12 26
  • Adrian
    @Sile
    Chiar si Bentley ar trebuii sa imprumute macar lateralul si spatele pt. viitorul lor SUV .Ce concept au scos ei e pur si simplu grotesc !
    1 14
  • Stai sa vedem ..
    Ca toate ssangyongurile de pana acum, s-ar putea sa fie in final ceva "extraordinar" si naspa in draci !!
    Pacat pt ei, poate cu asta le iese mai bine
    15 2
  • mie imi pare a semana cu un rover
    14 1
  • ptr fumurile TDI
    E concept intarziatilor. In realitate o sa aiba f putine elemente din ce vedeti aici. Oricum Ssangyong-urile vor ramane niste kitschuri ordinare.
    19 3
  • A sunat Mercedes, a zis ca-si vrea aripa de Ponton inapoi.
    1 0
  • habar nu aveti ce vorbiti. Pt voi exita doar audi, bmw, mercedes
    nu vedeti ca sunt pline atelierele auto de ele?
    DE CE IN OCCIDENT VEZI PE DRUMURI TOT MAI MULTE MASINI ASIATICE/?
    numai manelistu de roman vrea marca ca doar asa suna mai bine maneaua
    0 1
  • ...si am uitat volskvagen .....si neaparat passat .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru