Ssangyong Rexton reîncărcat: marca sud-coreeană a prezentat astăzi prima imagine cu noua generație a celui mai mare SUV din gamă

de Mircea Meşter
Luni, 27.03.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cel mai mare SUV Ssangyong își păstrează numele odată cu apariția noii generații. Aceasta preia elementele de design prezentat de conceptul LIV-2 acum șase luni, la Salonul Auto de la Paris.

Deși mai sunt 3 zile până la deschiderea oficială a porților celui mai important salon auto din Coreea de Sud, cel de la Seul, SsangYong a confirmat deja numele și designul celui mai mare SUV din propria gamă. Concluzie: nicio surpriză. Inspirat la nivel estetic din conceptul LIV-2, prezentat în toamna anului trecut la Salonul Auto de la Paris, modelul va purta numele Ssangyong Rexton, ducând mai departe denumirea SUV-ului cu care marca asiatică a debutat oficial în Europa, acum mai bine de 10 ani.

La nivel estetic, noua generație Rexton păstrează legături peste timp cu anteriorul model, încercând în același timp să aducă o idee de modernism în peisajul frontal. Imaginea alăturată, preluată din unghi semifrontal, este deocamdată singura fotografie de exterior publicată de Ssangyong.

Marca sud-coreeană nu ne oferă nicio informație legată de motorizări și cutie de viteze, Ssangyong limitându-se la a declara că oferă "un motor, o transmisie și un sistem de tracțiune integrală performante".

Primul comunicat de presă este concentrat pe sublinierea elementelor tehnologice de care dispune Rexton. Aflăm, astfel, că noul model vine cu 9 airbag-uri, cu un sistem de parcare cu vedere 3D a mașinii și de un ecran HD touchscreen de 9.2 inch care poate găzdui ecosistemele interne ale celor mai importanți producători de sisteme de operare mobile: Apple CarPlay și Android Auto.

 

"Interiorul se dorește a fi un Refined Deluxe, asigurând o ambianță premium capabilă să trezească emoții plăcute și să ofere spații generoase oricărui pasager", spun cei de la Ssangyong în comunicatul oficial.

Noul model va putea fi văzut și testat în showroom-urile românești spre finalul acestui an.

Comentarii (5)

  • foarte fiabila marca asta;bravo lor!
    3 3
  • sustem, oricîrui, româneești .... Sunt greseli de tastare, fireste. Insa, totusi, nu ar strica mai multa atentie.
    1 3
  • mircea
    @mishazaitev
    Cu mulțumiri, apreciez. Rezolvate.
    3 0
  • @mircea

    Cu placere! Apreciez la randul meu promptitudinea si .... lipsa de patima -:::)))
    2 0
  • mircea
    @mishazaitev
    Exact la fel și de aici :)
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru