Steroizi pentru orice Mini: accesorii John Cooper Works, proaspăt lansate pentru versiunile standard

de Bogdan Mirică
Sambata, 26.11.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mini a pregătit un pachet John Cooper Works pentru toatele versiunile modelului său popular. Versiunile Cooper S primesc chiar și ceva mai multă putere.

MINI caută să le ofere clienților săi o doză de sportivitate împrumutată de la divizia John Cooper Works, chiar dacă au în garaj o versiune standard a modelului englez.

Cu ocazia Salonului de tuning de la Essen, Mini a prezentat publicului o serie de accesorii sportive, disponibile în lista de opționale a modelelor actuale. Chiar și versiunea de performanță John Cooper Works a primit câteva noutăți, cum ar fi o tonalitate nouă pentru eșapament și o suspensia ajustabilă în înălțime, între 10 și 30 de milimetri.

Pentru versiunile de serie există acum o gamă nouă de jante, cu dimensiuni cuprinse între 17 și 18 inch. În spatele acestora, clienții pot comanda etriere cu patru pistoane pe față, discuri perforate și ventilate, un etrier cu un piston pe spate. Toate etrierele sunt vopsite în roșu.

Esential 19 cai putere primesc versiunile Cooper S.
Aspectul estetic este îmbunătățit cu ajutorul unui pachet aerodinamic JCW, care include un finisaj din fibră de carbon pentru priza de aer de pe capotă și pentru oglinzile laterale.
Există chiar și suporturi pentru GoPro și dungi laterale lipite pe caroserie.

Interiorul primește un volan sport îmbrăcat în piele, un schimbător de asemenea sportiv, covorașe personalizate, lumini LED și praguri cu inserție din aluminiu.

La nivel tehnologic, pachetul propus de Mini include și ceva mai multă putere pentru versiunile Cooper S, care primesc 19 cai în plus, ajungând la un total de 211 cai putere.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru