Stig va fi concediat de Top Gear dacă îşi publică autobiografia

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 19.08.2010
Actualul Stig, celebrul pilot de teste Top Gear, ascuns în spatele unui combinezon alb, intenţionează să îşi publice autobiografia. Dezvăluirea identităţii ar duce la încheierea contractului cu Top Gear.

Surse din interiorul BBC Marea Britanie susţin că celebrul Stig, vedeta show-ului Top Gear, intenţionează să îşi publice în viitor autobiografia. Pilotul de teste, care nu şi-a arătat niciodată faţa, ar putea să pună astfel capăt carierei lui în cadrul Top Gear, călcând pe urmele predecesorului său, The Black Stig, care a fost exilat din acelaşi considerent.

Vechiul Stig şi-a publicat autobiografia fără acordul BBC, fanii aflând atunci adevărata identitate a omului din spatele combinezonului: Perry McCarthy, fost pilot de Formula 1. Realizatorii emisiunii auto de mare succes au decis atunci să-i însceneze un final tragic celebrului Black Stig, al cărui loc a fost luat imediat de actuala vedetă a show-ului televizat.

Este de înţeles faptul că dezvăluirea identităţii este condiţionată de un contract pe care Stig îşi doreşte să-l încalce, chiar cu riscul de a-şi pierde locul în cadrul emisiunii.

Se pare că pilotul din spatele combinezonului este nemulţumit de remuneraţia pe care o primeşte de la BBC, mult mai mică decât cea a vedetelor Jeremmy Clarkson, James May şi Richard Hammond.

"Decesul" vechiului Black Stig

Naşterea actualului Stig

via | zercustoms

Comentarii (17)

  • Are cineva idee asupra titlului melodiei de la inceputul clipului cu "nasterea actuaslului Stig"?
    Multumesc
    6 0
  • am banuit ca-i vreun pilot...cineva zicea ca poate-i schumy...oricum...cam nasol,, personaj,,,cred ca s-a saturat de costum...
    4 10
  • lol
    si eu cred ca la fel schumy dar cine stie!! sincer nu prea inteleg de ce il tin mascat si nu-i da voie sa se afiiseze..
    0 13
  • @Octav 71
    Blue Öyster Cult - (Don't Fear) The Reaper

    http://www.youtube.com/watch?v=AUO_5EALZoM&feature=artist
    10 0
  • Exista un singur si anume Michael Schmacher !!! nu se ridica nimeni la valoarea lui !!!
    4 18
  • stig
    Ma din partea mea sa publice Biblia secolului 21 bazata pe Matrix, dar eu am o intrebare: cu cine trebuie sa te culci sa te poti da cu o masina pe un portavion printre Harrier Jump-Jet-uri? Probabil cu Regina Elizabeta? sau poate Charles? hmm... decizii decizii....
    12 4
  • parca am sa vad autobiografia:

    ,, ''

    By STIG
    10 1
  • demonel
    poate e audiobook cu sunetele motoarelor de la masinile pe care le-a testat.
    @yok foarte tare interpretarea ta :))))
    5 0
  • @mowgli
    au fost multe faze interensate!! iti dai seama ca s-au zbatut sa obtina aprobari...si e vb de BBC nu de pro-tv..:)))
    8 0
  • cred ca este logic si firesc sa ai un pilot angajat pentru acele teste ... nu orice om de pe strada poate sa tina in frau 600 de cai , si sa si scoata untul din ei pe circuit.

    Faza in care l-au adus pe MS la top gear si l-au imbracat in costumul lui STIG ... well, just for fun :) . Desi este posibil ca MS sa fi condus ca "Stig" la top gear ma indoiesc de faptul ca ar oierde vremea prin anglia ca sa filmeze pentru toate emisiunile.

    @disputa cu autobiografia : probabil omu' a semnat un contract prin care nu prea are voie sa faca asta ... chestiile astea legale sunt foarte serioase cand vorbesti de o emisiune cu sute de milioane de fani ;)
    6 0
  • edi ai tras concluzia dupa acel episod de acum 2 serii cand si-a dat casca jos????? :)) wow atunci nu ar mai trebui sa fie concediat pt ca deja cu totii stim cine este schumi ! mane esti tare dc nu ai gandit ca acela e un bluf
    7 0
  • Some say...
    Faza cu Shumy a fost foarte usor de dedus. Ei au testat atunci un Ferrari FXX si e clar ca italienii au pus o conditie, si anume MS o conduce daca vreti daca nu bine. Au avut si FXX pe circuit au avut si show insa la final au spus si ei ca MS poate ca nu e Stig pentru ca nu stia bine traseul si sa pierdut cu Liana pe acolo.
    6 0
  • Multumesc pentru titlul melodiei, intreg albumul este foarte tare, nu stiam de el.
    Despre MS: a fost FXXul lui si la cat costa, ce stie sa faca (FXXul, ca Shumi e mai scump de atat), omul nu si-a lasat masina pe mana altora, chiar daca era Stig.
    Iar Schumi nu a fost Stig decat in acel episod (logic, nu?). Personal cred ca scotea un timp mai bun decat Stig in Suzuki Liana, ratacirea de pe circuit fiind o caterinca totala din partea lor.
    Oricum, si-au atins scopul - am inteles ca a fost cel mai vizionat episod ever - toata lumea multumita!
    3 0
  • Oricine ar fi actualul sitg,mie o sa-mi para rau de el...Oare pe urmatorul Stig cum o sa-l imbrace,in bulinute?
    3 0
  • demonel
    a fost negru, e alb, urmeaza asiatic sau femeie...
    4 2
  • andrei
    defapt
    Din cate stiu eu, stig nu e tot timpul...stig...pentru inceput, cand a fost testul cu masina de f1 (renault) de a scos timp sub 1 minut, defapt a fost heikki kovalainen (test driver pt renault in acea perioada), si dupa cum stiti, in FXX a fost el, si a mai fost odata cand s-a testat o masina de formula 1 toyota, cand iarasi a fost altcineva....si ce sa mai spunem de asa zisii "verii lui" din america, botswana...etc
    0 3
  • idioti
    oricum is niste cretini si idioti cei de la top gear, e doar un personaj si din cate se mai spunea p aici si nu numa e interpretat de mai multi, dar avand acelasi costum, zici ca e acelasi. si de schumacher se spunea acu ceva vreme ca e. vor sa para ei interesanti cu un personaj de genu asta, si acu o sa il faca roz p urmatorul sau cum?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru