Chrysler

Miercuri, 04 Ianuarie 2023 | Tehnologie

Chyrsler prezintă un sistem multimedia de generație nouă: ecrane de 37.2 inch și inteligență artificială

Cu ocazia CES 2023, constructorul american de automobile a prezentat sistemul multimedia care se va regăsi în viitoarea sa generație de modele electrice. Ansamblul măsoară 37.2 inch și vine echipat cu inteligență artificială.
Vineri, 16 Septembrie 2022 | Modele noi

Ediția de adio a lui Chrysler 300C s-a epuizat în doar 12 ore

Ediția limitată care anunță finalul modelului Chrysler 300C a devenit sold out în doar 12 ore de la debut. Aceasta va fi replicată în 2.200 de exemplare în SUA și Canada.
Miercuri, 14 Septembrie 2022 | Modele noi

Cadou de adio pentru Chrysler 300C: ediție limitată cu V8 de 492 CP

Chrysler îi spune adio modelului 300C cu o ediție limitată care vine echipată cu motor V8 de 6.4 litri. Vor fi produse 2.000 de exemplare pentru piața din Statele Unite ale Americii și 200 pentru Canada.
Miercuri, 05 Ianuarie 2022 | Concepte

Chrysler prezintă conceptul electric Airflow. Din 2028, marca americană va fi pur electrică

Americanii de la Chrysler au prezentat oficial conceptul Airflow, denumit așa după un model din anii '30. Din 2028, portofoliul mărcii va include numai modele cu zero emisii.
Miercuri, 31 Martie 2021 | Economic

Vânzări ianuarie-februarie: Stellantis ocupă prima poziție în topul constructorilor europeni, în fața Volkswagen

Vânzările din primele două luni ale anului pun Stellantis pe prima poziție în topul constructorilor europeni, în fața germanilor de la Volkswagen. Cel mai comercializat model al Grupului, în luna februarie, a fost Peugeot 208.
Joi, 03 August 2017 | Motorsport

Toți banii pe Formula E, dar nu alături de Ferrari: CEO-ul Fiat-Chrysler nu exclude un posibil debut în competiția cu monoposturi electrice

Sergio Marchionne, CEO-ul Fiat-Chrysler, spune că este posibil să se implice în Formula E. Constructorul Ferrari este scos din cărți.
Miercuri, 21 Iunie 2017 | General

Motorul Anului 2017: Ferrari câștigă titlul pentru al doilea an consecutiv. Craioveanul Ford 1.0 EcoBoost își adjudecă pentru a șasea oară categoria "Sub un litru"

Ferrari a reușit să câștige, pentru al doilea an consecutiv, premiul "Motorul Anului". Ford își păstrează supremația în segmentul sub un litru, în timp ce Alfa Romeo se strecoară pe podiumul dedicat celui mai bun motor nou.
Joi, 16 Iulie 2015 | Industrie

Sergio Marchionne a renunțat la propunerea unei fuziuni cu General Motors

Potrivit unei surse din cadrul Fiat Chrysler Automobiles, Sergio Marchionne a renunțat la ideea unei fuziuni cu General Motors, titrează New York Times.
Miercuri, 15 Iulie 2015 | Modele noi

Ram, divizia de pick-up-uri a Fiat Chrysler, pregătește o benă inovatoare

Marca americană Ram ar putea revoluționa lumea pick-up-urilor cu un nou patent, care prevede un sistem de rampe integrate în benă pentru accesul ușor al ATV-urilor și motocicletelor.
Luni, 04 Mai 2015 | Modele noi

Sergio Marchionne: "Sunt deschis la o fuziune cu Google sau cu Apple"

Sergio Marchionne, şeful concernului Fiat Chrysler Automobiles, s-a declarat interesat de o colaborare cu o companie non-auto şi a dat exemplu de potenţiali partneri companiile Apple şi Google.
Marti, 14 Aprilie 2015 | Industrie

Sergio Marchionne ar putea pregăti o fuziune importantă până în 2020

Surse din cadrul Fiat Chrysler Automobiles anunţă că Sergio Marchionne pregăteşte o nouă fuziune sau achiziţie importantă până în 2020, titrează Automotive News.
Luni, 05 Ianuarie 2015 | Economic

Statul american a pierdut 9 miliarde de dolari pentru a salva Chrysler şi GM de la faliment

Salvarea companiilor americane Chrysler şi General Motors au costat Statul American aproape 80 de miliarde de dolari, dintre care au fost recuperaţi doar 71.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 17 Decembrie 2014 | Industrie

Fiat retrage numele Chrysler. Compania americană va fi rebotezată FCA US

Alianța Fiat Chrysler Automobile a anunțat că va schimba numele grupului Chrysler pe piața mamă, din Statele Unite. Constructorul va deveni o divizie a alianței, rebotezată FCA US.
Miercuri, 19 Noiembrie 2014 | Modele noi

Chrysler 300 a primit un nou facelift la patru ani de la restilizarea precedentă

Americanii de la Chrysler i-au aplicat lui 300, berlina lor de segment E, un nou facelift. Modelul este mai tehnologizat ca niciodată şi prezintă mai multe sisteme de siguranţă, pe lângă un design împrospătat şi materiale noi la interior.
Miercuri, 29 Octombrie 2014 | Economic

Sergio Marchionne demarează planul său de monetizare: Ferrari va fi listat la bursă în 2015

Sergio marchionne a decis să listeze la bursă 10% din acţiunile Ferrari. Deşi brandul italian a devenit independent, el va fi folosit pentru a aduce bani în vistieria Alianţei Fiat-Chrysler.
Joi, 23 Octombrie 2014 | Industrie

Sergio Marchionne a cumpărat acţiuni Fiat Chrysler Automobiles în valoare de 2.6 milioane de euro

Sergio Marchionne, şeful concernului FCA, a cumpărat 335.745 de acţiuni ale companiei pe care o conduce. Mişcarea este văzută de analiştii din industrie ca un gest de încredere în viitorul FCA.
Joi, 22 Mai 2014 | Industrie

Sergio Marchionne: "Rechemările în service ar putea duce la scumpirea maşinilor"

Şeful Fiat Chrysler Automobiles se aşteaptă ca maşinile noi să se scumpească dacă se va menţie frecvenţa actuală a rechemărilor în service, unii constructori ajungând să repare chiar şi 10 milioane de unităţi în doar câteva luni.
Miercuri, 14 Mai 2014 | Industrie

Sergio Marchionne: "FCA va supravieţui chiar dacă nu va atinge obiectivele de vânzări"

Conducerea Fiat Chrysler Automobiles a prezentat planul său de viitor săptămâna trecută. Sergio Marchionne, CEO-ul concernului, spune că nu ar fi grav dacă ţintele de vânzări nu vor fi atinse.
Vineri, 14 Martie 2014 | Industrie

Sergio Marchionne: "Piaţa din Europa nu şi-a revenit încă"

Sergio Marchionne contrazice analiştii din industria auto cu privire la previziunile favorabile pentru piaţa din Europa. Directorul companiei italo-americane se aşteaptă la noi scăderi ale vânzărilor pe piaţa europeană.
Joi, 30 Ianuarie 2014 | Industrie

Fiat Chrysler Automobiles, compania realizată în urma unirii Fiat Group - Chrysler Group, şi-a prezentat noul logo

Finalizarea procesului de achiziţie a grupului Chrysler a format o nouă companie, numită Fiat Chrysler Automobiles. Sediul companiei este în Olanda, în timp ce acţiunile sale vor fi listate la bursele de la New York şi de la Milano.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru