Feedback

Aston-martin

Vineri, 20 Mai 2016 | Concepte

Englezoaica senzuală: Aston Martin Vanquish Zagato Concept are 600 de cai și caroserie din fibră de carbon desenată de italieni

Caroseriul italian Zagato a creat un Aston Martin unicat pe care-l va expune la Concursul de Eleganță de la Villa d'Este, în Italia. Mașina nu e destinată comercializării, dar probabil că cererile vor schimba acest aspect.
Marti, 01 Martie 2016 | GENEVA 2016

UPDATE FOTO, INFO: God Save the Queen! Noul Aston Martin DB11 readuce marca britanică în zona sportivelor senzuale

Una dintre cele mai interesante apariții de la Salonul Auto de la Geneva este cea a lui Aston Martin DB11.
Joi, 22 Octombrie 2015 | Modele noi

Aston Martin ne arată prima sa mașină electrică: RapidE concept

Englezii de la Aston Martin au colaborat cu specialiștii de la William pentru a construi prima lor mașină electrică, RapidE Concept. Dacă va fi aprobată pentru producție, debutează în 2017.
Miercuri, 14 Octombrie 2015 | Modele noi

Aston Martin confirmă lansarea primului său model electric pentru 2017

Andy Palmer, CEO-ul Aston Martin, a confirmat lansarea unui model electric în gamă. Anul 2017 va aduce debutul lui Rapide în varianta electrică.
Miercuri, 16 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Aston Martin confirmă lansarea lui DB11, succesorul lui DB9, pentru anul viitor

Englezii de la Aston Martin au confirmat lansarea lui DB11 în 2016. GT-ul britanic va fi lansat la 13 ani distanță de momentul debutului predecesorului său.
Luni, 24 August 2015 | General

Șeful Aston Martin atacă Tesla Model S: ”Modul de performanță Ludicrous este stupid”

Andy Palmer, președintele Aston Martin, a declarat că viitorul supercar electric bazat pe Rapide nu va avea nevoie de un mod special pentru a fi performant, cum este cazul lui Tesla Model S.
Marti, 18 August 2015 | Modele noi

Aston Martin pregătește o mașină electrică de 800 CP pentru 2017, bazată pe Rapide

Englezii de la Aston Martin vor să intre în forță pe piața mașinilor electrice. Potrivit lui Andy Palmer, CEO-ul companiei, marca va lansa, în termen de doi ani, o variantă electrică de 800 CP a lui Rapide.
Miercuri, 24 Iunie 2015 | Modele noi

Aston Martin DB9 GT: 547 CP dezvoltă cea mai puternică variantă a modelului britanic

Aston Martin a prezentat o nouă variantă a lui DB9, care poartă sufixul GT. Aceasta este echipată cu cel mai puternic motor oferit vreodată pe un DB9 de stradă, un V12 de 547 CP.
Marti, 19 Mai 2015 | General

Şeful Aston Martin explică apariţia unui SUV în gamă ironizând Ferrari: "Preferăm un SUV decât să vindem şepci şi tricouri"

Într-unul dintre cele mai siropoase interviuri acordate de un CEO din industria auto în ultimii ani, Andy Palmer (Aston Martin) explică povestea şi logica viitorului SUV al mărcii, denumit DBX.
Marti, 05 Mai 2015 | General

Aston Martin va lansa primul său iaht de lux în vara acestui an

Aston Martin şi Quintessence Yachts au încheiat un parteneriat care presupune producţia unui iaht de lux, capabil să atingă o viteză de peste 110 km/h.
Luni, 04 Mai 2015 | Modele noi

Aston Martin a confirmat versiunea de producţie a conceptului DBX

Aston Martin a anunţat o serie de investiţii care vor diversifica portofoliul companiei. Printre ele se numără şi producţia versiunii de serie a conceptului DBX.
Joi, 09 Aprilie 2015 | General

Aston Martin şi Henrik Fisker şi-au rezolvat disputa de design: proiectul Thunderbolt a fost oprit

În urma unei medieri, Aston Martin a decis să renunţe la procesul intentat lui Henrik Fisker după ce fostul designer şef al mărcii britanice s-a angajat să nu producă modelul Thunderbolt.
Marti, 24 Martie 2015 | Modele noi

Aston Martin Vantage GT3 îşi schimbă numele în Vantage GT12 pentru a evita un conflict cu Porsche

Aston Martin a schimbat denumirea celei mai performante variante de stragă a lui Vantage din GT3 în GT12 în urma unei dispute legale cu Porsche.
Marti, 03 Martie 2015 | GENEVA 2015

Aston Martin DBX, conceptul care prefigurează primul crossover al mărcii britanice

Aston Martin a venit la Salonul Auto de la Geneva cu o surpriză dificil de digerat pentru puriştii mărcii: DBX Concept. Exponatul este un crossover şi prezintă o potenţială direcţie de viitor pentru marca britanică.
Duminica, 01 Martie 2015 | General

Aston Martin Lagonda Taraf va fi disponibil și pe piața europeană

Luxosul sedan Aston Martin Lagonda Taraf va fi vândut și pe anumite piețe din Europa și în Africa de Sud. Constructorul britanic anunțase inițial că acest model este destinat doar clienților din Orientul Mijlociu.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 25 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Aston Martin Vulcan: V12 de 7.0 litri şi 800 CP pentru modelul de competiţie al britanicilor

Aston Martin a prezentat noul său supercar, Vulcan. Acesta este destinat competiţiilor, are 800 CP şi va fi construit în doar 24 de exemplare.
Luni, 16 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Aston Martin Vulcan, un nou supercar, debutează în luna martie

Aston Martin a prezentat un teaser al viitorului său model, Vulcan. Acesta va debuta în data de 3 martie, în cadrul standului mărcii de la Salonul Auto de la Geneva.
Joi, 15 Ianuarie 2015 | Modele noi

Aston Martin a inagurat un nou centru de cercetare şi dezvoltare

Britanicii de la Aston Martin se pregătesc să răspundă cerinţelor partenerilor de la AMG şi au inaugurat un nou centru de cercetare şi devoltare în Regatul Unit.
Joi, 04 Decembrie 2014 | Modele noi

Aston Martin DB10: prima imagine cu noua maşină a lui James Bond

James Bond va avea parte de o maşină creată special în pelicula care îi poarte numele. Este vorba despre un Aston Martin DB10 prezentat astăzi. Tot astăzi s-a anunţat şi dispariţia a nouă maşini care urmau a fi folosite în film.
Miercuri, 12 Noiembrie 2014 | Industrie

Şeful Daimler: "Nu vrem să preluăm conducerea Aston Martin"

Dieter Zetsche, şeful concernului Daimler, a infirmat zvonurile care anunţau o potenţială preluare a mărcii Aston Martin în urma parteneriatului tehnic semnat cu britanicii.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru