Feedback

Skoda

Vineri, 20 Octombrie | Industrie

Skoda amână întoarcerea pe piața din SUA: “Grupul VW ne-a cerut să ne concentrăm pe proiectul mașinii ieftine pentru India”

Skoda își amână întoarcerea pe piața din Statele Unite și se concentrează pe proiectul mașinii ieftine pentru piața indiană.
Marti, 17 Octombrie | General

Aniversare în cadrul Skoda: 70 de ani de când constructorul ceh produce mașini în uzina din Kvasiny

S-au împlinit 70 de ani de când Skoda produce mașini în cadrul uzinei din Kvasiny. Astăzi, fabrica constructorului ceh asamblează circa 1.000 de mașini pe zi și are aproximativ 8.000 de angajați.
Luni, 02 Octombrie | Modele noi

Planuri pentru 2018: Skoda Karoq va primi anul viitor o versiune RS, posibil hibridă

Skoda va lansa anul viitor o versiune RS pentru SUV-ul Karoq și nu exclude o variantă hibridă pentru noul model.
Joi, 24 August | FRANKFURT 2017

Debut european pentru Skoda Vision E: conceptul electric de peste 300 CP va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt

Skoda anunță debutul european al conceptul Vision E. Propulsat de un sistem electric de 306 cai putere și cu o autonomie de 500 de kilometri, prototipul din Mlada Boleslav anunță primul SUV electric al companiei.
Luni, 14 August | Masini electrice si hibride

Skoda și modelele electrice: cehii plănuiesc un hatchback, un SUV-coupe și un sportiv

Skoda începe ofensiva eco cu un Superb plug-in hybrid și o versiune electrică pentru Citigo. Începând cu 2020, cehii pregătesc un hatchback, un SUV-coupe și un sportiv, toate electrice.
Joi, 27 Iulie | Industrie

Skoda desface șampania: primul exemplar Karoq a părăsit poata fabricii

Skoda Karoq a intrat pe linia de asamblare a uzinei Kvasiny din Cehia. Cel mai nou SUV al mărcii din Mlada Boleslav a fost prezentat publicului la jumătatea lunii mai și oferă caracteristicile cu care Skoda ne-a obișnuit până acum.
Marti, 18 Iulie | General

Mărcile care s-au vândut cel mai bine în funcție de țară: Toyota deține supremația în 49 de state

Grupul Volkswagen a vândut cele mai multe mașini în 2016, dar Toyota este cel mai popular brand. Japonezii au reușit să se impună în 49 de state, în timp ce nemții bifează cele mai bune vânări în 14 țări.
Miercuri, 12 Iulie | Intern

Raport pentru luna iunie: s-au înmatriculat peste 8.000 de autoturisme, cu 47% mai mult comparativ cu aceeași perioadă din 2016

În luna iunie, românii au înmatriculat 8.030 de autoturisme, cu 47% mai mult ca în aceeași perioadă a anului trecut. Dacia conduce topul și este urmată de Volkswagen și de Ford.
Vineri, 23 Iunie | General

Curge șampania în Mlada Boleslav: 15 milioane de mașini produse de Skoda în era Grupului Volkswagen

Grupul Volkswagen a preluat Skoda în 1991, iar de atunci și până astăzi, cehii au asamblat 15 milioane de mașini. Cu Kodiaq și Karoq în portofoliu, viitorul sună bine pentru cehi.
Miercuri, 07 Iunie | General

SUV-urile înghit bugetele constructorilor: Skoda renunță la Citigo și direcționează resursele către noi crossovere

Skoda nu va mai lansa o nouă generație Citigo. Cehii merg cu trendul din piață, iar resursele alocate citadinului sunt direcționate către dezvoltarea unor SUV-uri.
Luni, 29 Mai | Modele noi

Skoda Superb a primit îmbunătățiri: scaune cu masaj, un ecran central mai mare și o funcție suplimentară pentru sistemul Park Distance Control

Skoda a pregătit o serie de îmbunătățiri pentru Superb. De acum, nava-amiral poate fi comandată cu scaune cu masaj și cu un ecran central mai mare.
Joi, 18 Mai | FRANKFURT 2017

Skoda Karoq, înlocuitorul lui Yeti, se prezintă oficial. Avem imagini și detalii tehnice

Skoda lansează al doilea SUV pur-sânge. Karoq este numele său și vine cu atuurile consacrate de cehi: spațiu, confort și soluții inteligente.
Luni, 25 Ianuarie 2016 | GENEVA 2016

Cine să fie oare? Skoda ne aprinde imaginația cu ”ceva mare”, cel mai probabil SUV-ul Kodiak

Skoda a publicat un teaser al viitorului său SUV, botezat Kodiak. Acesta ar urma să își facă debutul mai devreme, în martie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.
Marti, 22 Decembrie 2015 | Modele noi

Skoda Kodiak, fratele ceh al lui Volkswagen Tiguan, este botezat după o specie a ursului brun

Skoda finalizează procesul de dezvoltare al noului său SUV cu cinci și șapte locuri. Mașina este așteptată să se numescă Kodiak și să împrumute multe elemente de la noul Volkswagen Tiguan.
Joi, 29 Octombrie 2015 | Industrie

Skoda sărbătorește și are de ce: au trecut fix 110 de ani de când au fabricat prima lor mașină

Skoda aniversează 110 de ani de la fabricarea primului său automobil. Prima mașină construită de compania care a devenit Skoda a părăsit fabrica în 29 octombrie 1905.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 21 Octombrie 2015 | Modele noi

Cristale pe jante și pe siglă pentru o ediție unicat a lui Skoda Superb

Skoda a pregătit un Superb special pentru Săptămâna Modei și a Design-ului din Cehia. Vorbim despre Superb Black Crystal, decorat cu cristale minuscule pe jante și pe sigle.
Vineri, 09 Octombrie 2015 | Modele noi

Skoda Fabia Combi Scoutline: o versiune dedicată ieșirilor în teren accidentat

Skoda extinde gama Scoutline odată cu introducerea versiunii pentru teren accidentat și pe actualul Fabia Combi. Modelul beneficiază de mai multe modificări estetice.
Miercuri, 26 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

1780 de kilometri cu un plin: Skoda Superb GreenLine are motor 1.6 TDI de 120 CP și consum mixt de 3.7 litri la sută

Skoda va prezenta varianta GreenLine 1.6 TDI a lui Superb la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul ecologic anunță un consum mixt de 3.7 litri la sută și poate parcurge 1.780 kilometri cu un plin.
Luni, 20 Iulie 2015 | General

Skoda oferă centură de siguranță și prelată pentru transportul celui mai bun prieten al omului

Skoda a introdus o serie nouă de accesorii pentru modelele sale. Printre noutăți se află o centură de siguranță pentru patrupede, două grilaje speciale și chiar o prelată.
Vineri, 10 Iulie 2015 | Modele noi

Skoda Yeti va avea un frate mai mare: cehii confirmă un SUV cu șapte locuri

Un oficial Skoda a confirmat lansarea unui model mai mare decât actualul Yeti, precum și variantele sale de caroserie. SUV-ul cehilor va fi vândut în două variante: una de cinci și alta de șapte locuri.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru