Stoc epuizat la Caterham RS Levante

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 17.10.2008
Toate cele opt exemplare ale modelului Caterham RS Levante au fost vandute de marca britanica.

Esential

148.000 de euro costa un exemplar al modelului Caterham RS Levante.

Caterham a anuntat epuizarea stocului la modelul RS Levante. Toate cele opt exemplare ale supercarului produs manual au fost cumparate, la pretul de 148.000 euro pe unitate.

Supercarul prevazut cu un sasiu ultra-usor a fost construit manual de RS Performance si Caterham. Caterham RS Levante este prevazut cu o impresionanta unitate V8 de 2.4 litri si 500 CP. Dar nu aceasta este particularitatea care evidentiaza caracterul exclusiv al modelului britanic.

Valoarea foarte mare a raportului putere-masa din dreptul modelului Caterham RS Levante, 500 de cai putere la 520 de kilograme, in confera supercarului o pozitie de frunte printre modelele auto la aceasta categorie.

Caterham RS Levante se poate lauda cu un raport putere-masa mai mare decat cel al lui Bugatti Veyron. In aceste conditii, performantele nu pot fi decat uimitoare. Vorbim de un timp de acceleratie de la 0 la 100 km/h de 3 secunde si de o viteza maxima de 214 km/h.

Via | Caterham

Comentarii (3)

  • mumbojumbo
    pacat...
    doar 214 Km/h pentru 500 CP si 520 Kg... dac'ar fi fost 214 MILE pe ora ar fi fost altceva...
    0 0
  • viteza e limitata electronic, nu este o masina conceputa sa doboare vreun record de viteza, dar va scoate timpi buni pe circuit, ia gandeste-te tu ce s-ar intampla cu 520 kg la o viteza mai mare, si-ar lua zborul cumva?! nu viteza face o masina adevarata
    0 0
  • noname00
    Pe alte site-uri am gasit viteza maxima ca fiind limitata electronic la 250 KM/h (155 mph). Oricum, 214 ar fi prea putin pentru o masina care probabil ca ar atinge 200 Km/h in mai putin de 10 secunde.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru