SUA: Un hoţ a fost condus de victima sa pentru că nu ştia să folosească o transmisie manuală

de Sebastian Toma
Joi, 28.06.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Suntem familiarizaţi cu toate clişeele legate de americani şi admiraţia lor nemărginită pentru transmisiile automate. Dar unele clişee devin adevărate, după cum a dovedit un hoţ care a nu a fost capabil să conducă o maşină cu transmisie manuală. Ameninţată cu pistolul, victima sa l-a condus până la destinaţie.

Se spune că şoferii din Statele Unite ale Americii nu se descurcă prea bine cu transmisiile manuale. Deşi există excepţii, fiecare clişeu pare să aibă un strop de adevăr. Afirmaţia o dovedeşte un hoţ din Statele Unite ale Americii, care a încercat să fure o maşină cu transmisie manuală, dar nu a reuşit să o conducă. Pus în faţa unui pistol încărcat, proprietarul s-a oferit să conducă el până la destinaţie. În loc să fie jenat de penibilul situaţiei, hoţul i-a cerut victimei şi toţi banii din portofel, primind îndată suma fabuloasă de 24 de dolari. Victima a condus apoi hoţul până la până la destinaţia aleasă.Dacă povestea citată de Associated Press nu era destul de amuzantă, hoţul i-a mulţumit victimei la coborârea din vehicul.

Totul s-a întâmplat în parcarea universităţii din Saint Louis, unde hoţul a abordat victima. Cei de la Associated Press nu au apucat să discute cu şoferul în cauză, dar au anunţat că acesta nu a fost vătămat în urma incidentului. Ancheta autorităţilor locale este încă în desfăşurare, nefiind arestat niciun suspect.

Via | TIME| AssociatedPress

Comentarii (28)

  • ...la noi in RO ar fi fost invers...
    29 6
  • C.Norris
    ce hot tampit,seamana cu Vanghelie
    19 3
  • Ce nebuni sunt Americanii astia!!!!!!
    16 3
  • @ian - este mai usor sa inveti o transmisie automata decat una manuala ... mie mi-a luat 10 minute si trei frane cu aia automata ... si multa vreme aia manuala :)
    16 7
  • @unckle
    ...cam cata vreme cautai ambreiajul cu piciorul stang?fii sincer!
    22 0
  • .marius.
    E o faza tare de povestit la nepoti. :))
    P.S. De la ce masina e interiorul din poza articolului ?
    7 1
  • Interioru pare a fi de FIAT.
    1 13
  • interioru pare a fi de ford mustang........
    13 2
  • Domnisorule @fiat,sa cum te-o chema pe tine..Ai vazut tu fiat cu clama bi-zone?Acum sa fim seriosi.
    7 7
  • Cam drept e cu americanii astia ca multi nu stiu sa foloseasca o masina cu transmisie manuala!!Cunosc si cazul unu prieten de al meu care e in america,si a venit in tara iar sotia lui saraca romanca si ea dar sa nascut acolo,habar nu avea ce se face cu o transmisie manuala si cum se conduce!!!
    9 1
  • Sunt in SUA si ii cunosc perfect pe americani .
    Sunt foarte prosti in toate domeniile ,muritorii de rând din SUA nu-i ajung capul de nimic.
    Lăsați afirmatiile astea ca Americanii sunt cei mai cei mai...
    VA ZIC SINCER , bubuie de prostie americanii .
    SUA e condusă de evrei astia sunt Destepti ei conduc SUA , si nu Obama sau africanii astia răpanosi gangst care se ocupa numai de furat si omorat.
    16 6
  • @BMW
    Poate oi sta tu intr-o mlastina cu niste red necks, se intampla ca eu sa fi avut relatii comerciale cu o firma americana si nu mi s-au parut prosti deloc. Aa, daca defintia prostiei in capul tau e similara cu a fi de bun simt si fara intentia de a tepui/pacali/fura pe celalalt (nebagand in discutie negrii din ghetou aici), atunci da, sunt destul de prosti.
    Cat despre hoti, ce sa-i faci, nu te poti pune cu ingeniozitatea si desteptaciunea romanului cand vine vorba de subtilizat.
    10 7
  • AndreiRN
    Si uite ca prosti astia de americani au mers si merg in spatiu precum romanii cei destepti merg pana la Mare.
    Si tot acesti prosti au dat lumi curent electric si jeans si ..... cam tot ce inseamna cultura in ultima suta de ani.
    Care din voi mancati turte romanesti de mei si purtati itzari si opinci?
    Hahahahaha
    Pana si apicultori romani au inceput sa copieze de la cei americani.
    8 4
  • @AndreiRN.Probabil tii cu americanii,infine nu as avea nimic impotriva,dar gandeste-te cata tehnologie au ei cu ajutorul japonezilor,deci nu uita ca au luat mult de la japonezi,pt ca au avut banii necesari sa cumpere tehnologie,si nu numai de la ei ci si de la altii!Deci gandeste-te bine!Eu am fost la americani si sincer m-am cam lamurit de cate le poate capul!
    6 3
  • AndreiRN
    Acum 30 de ani toti strigau tare ca japonezi fura technologie se la americani si acuma te aud ca e invers.
    Eu casc ochii la locul de fatza si pot spune doar ca japonezi cumpara technologie de la centrele de cercetare americane si o includ in productia de masa pt a vinde inapoi un produs superior.
    Sunt foarte meticulosi si constanti in comparatie cu americani care sunt mai oportunisti si creativi.
    4 4
  • Hai ma lasa-ma cu ideile tale..@AndreiRN.Ce tot vorbesti atat si tii sus si tare.Habar nu ai pe ce lume traiesti.Ai stat printre americani???Iti zic eu ca japonezii sunt peste americani in tehnologie!Nu uita ca multe chestii electronice gen i phone 4 si mai stiu eu ce,electronica si cipurile din inauntrul lui sunt facute in japonia,si apoi trimise la asamblare in china!Deci numai numele ii mai ramane american!Si vai doamne marca americana!Asa ca lasa-ma cu prostiile tale!
    3 4
  • kumite
    Unde-i europa acum?E intr-un rahat mare cat china.Or fi americanii prosti,dar ei nu au "Spiru Haret.".Universitatile lor sunt primele in lume.In orientul mijlociu,prioritati la angajare au cei cu o facultate facuta in Statele Unite si Canada.Dupa aceea vin englezii,iar pe urma nemtii.Alta chestie misto,este ca SUA au inceput sa-si mute slujbele innapoi in state, din china.Si vor urma si altii.De data asta sunt de acord cu prietenul AndreiRN,chiar daca ne balacarim ca la usa cortului.Nu uitati unde a fost Japonia in 1946 ,si unde este acum.Si asta datorita unui mic ajutor.E valabil si pt.altii.Ce ar fi sa-i lasam pe americani in prostia lor,si sa incercam sa facem ceva ca sa iesim din prostia noastra.Nu de alta ,dar a inceput sa doara rau de tot.Daca cineva incearca sa se sinucida folosind arma,apoi se impusca in gura,si nu in gat.Saracul de el.
    4 4
  • @ANREI RM SI KUMINTE.
    Ce vorbiti voi mai copiii fara minte .
    VA MAI ZIC ODATA AMERICA TOT DE EUROPENI E CONSTRUITA + ESTE in MAINELE EVREILOR.
    TOTi oamenii DESTEPTI din europa au fugit in SUA in modernizarea PRIMITIVISMULUI pe care il are SUA .
    SUA a cumparat mereu NEMTI JAPONEZI pentru a produce produse sa arate la toti ca ei sunt primii ca ei au inventat bomba atomica cand defapt e de NEMTI facuta .
    Cine a implimentat SITEMUL de HIGHWAY in SUA pe toate autostrazile din SUA stau INDICATOARE cu ( EISENHOWER SISTEM OF HIGHWAY) EIsenhower e de proveninta GERMAN.
    CINE lucreaza la MICROSOFT ??? JUMATATE SUNT ROMANI.
    SUA deja nici avioane normale nu mai produce , sunt in FIECARE ZI la AEROPORT LA OHARE CHICAGo , SA VA ZIC UN LUCRU???
    Jumatate din AVIOANELE DE PE AEROPORT SUNT AIRBUS A320 produce de NEMTI , ENglezi SI francezi.
    PE FISA TEHNICA IN AIRBUS A320 scrie un lucru frumos pe care l-am vazut personal.
    FINALLY INSPECTED IN GERMANY.
    EU lucrez pe TAXI si toata ziua discut cu americanii cu clientii .
    in mare parte imi zic ca america nu mai produce nimic nu mai exista branduri MADE IN USA, nu prea le gasesti , au ramas in urma cu tehnologia nu eu va zic dar ei singur imi zic , ei numai vad masinele germane ca toti care au bani au MERCEDES-BENZ , BMW , AUDI SAU LEXUS ei se inchina la nemti cu TEHNICA .
    la MAGAZIN un FIER DE CALCAT GERMAN are cel mai scump pret ,
    ROWENTA spre exemplu sta in capat, primul e unul chinezesc de 15$ si la capatul celalalt sta ROWENTA unul de 2 ori mai greu ca asta chinezesc si costa 90$ si tii in mana un fier cu o calitate IREPROSABILA si plastic si fier si functii cu SIGLA MADE IN GERMANY !!!
    MADE IN USA la magazin numai HIRTIA IGIENICA O VEZI apa si cateva PRODUSE numarabile ca nu sunt multe tare.
    in REST totul e MADE IN CHINA LOW COST si HIGH QUALLITY e MADE IN GERMANY .
    masinele electrice de ras e la fel.
    REMINGTON e prima MADE IN CHINA 30$
    si se termina topul cu:
    BRAUN - MADE in GERMANY si 250$.
    SI MULTE ALTE PRODUCE TOTUL E LA FEL , SUA se inchina in FATA GERMANIEI ce tine de TEHNICA .
    la HAINE PRADA , GUCCI , ARMANY si altii AMERICANII pupa picioarele ITALIEI si A germaniei,
    ADDIDAS si PUMA DEASEMENEA SUNT GERMANE printre altele sunt cele mai de succes nu numai in SUA dar si in toata lumea .

    acum cred ca alde RN si KUMITE o sa-mi zica de ce e criza in EUROPA mai tare ca in SUA .
    OAMENI BUNI.
    UITATiva la istorie si vedeti de catre cine eeste fondata SUA , de HOTI , BANDITI si CRIMINAli care au evadat din EUROPA au fugit sa fie condamnati in EUROPA au fugit in SUA.
    Pai uite printre ei au fugit MII de EVREI care au luat AMERICA in mainele lor , si aici insasi DOLARUL american nu apartine statului ,
    FEDERAL RESERve BANK nu apartine statului este condusa de EVREI AStia fac lucruri murdare .
    EMIT SURPLUS DE MONEDA IN CIRCULATIE pentru ca lumea sa traiasca bine sa arate la toti ca ei sunt AMERICANI , fac razboaie pentru petrol . PEntru ca daca nu ai ecnomie incerci sa cauti alte metode pe gratis sa o ridici una din ele e FURATUL DE PETROL sub pretextul ALCAIDA sau HUSEIM cand in spatele lor a fost PETROLUL, AMericanii plang la moment ca platesc 3.60$ pe GALONUL de benzina , sa mearga in EUROPA sa vada cat costa , e si normal SUA TOATA viata a POMPAT PETROL DIN IRAK sau alte tari ., EI in viata lor nu au avut razboaie in AMERICA DE NORD.

    EU ma uit la moment ei au numai agricultura in SUA si MALL-uri BARURI si RESTAURANTE, ce tine de CONSUM sa-i hraneasca pe toti, in REST in SOUTH SIDE IN CHICAGO e ca in AFRICA jumatate de ORAS NU LUCREAZA 1 din 2, stau acasa intr-o mizerie ca prin sate prin ROMANIA si inca plus la asta impusca oameni de noi taximetristii nici nu ne ducem sa-i luam de acolo .
    JEFUIESC oameni si impusca , vand droguri stau acasa fac copii primesc ajutor de la stat ca au copiii si nu au de lucru si uite asa cresc dobitoci fara SCOALA si FARA EDUCATIE , ca sa-mi spuna mie KUMITE cine sunt americanii.
    VOI NU AVETI IDEE de NIMIC .
    9 4
  • Interesante discutii, cred ca adevarul e undeva pe la mijloc, mai putin faptul ca se pune semnul egalitatii intre Europa si Romania...pai ce treaba are toata Europa cu Spiru Haret? Noi avem prim -ministri cu plagiat dovedit, nimic anormal sa zicem pt ca si-n Germania s-a descoperit asa ceva la inalti oficiali, diferenta este ca acolo a 2-a zi s-a prezentat cu demisia pe masa, la noi nu e cazul pt ca suntem la marginea civilizatiei. Americanii sunt destepti ( cei care conduc, nu omul de rand) pt c-au stiut sa atraga inteligenta din intreaga lume, cu bani bineinteles, dar banii aia ca sa-i produci trebuie sa te duca capul, se pricep f bine la afaceri, fac bani si din piatra seaca, si-au jucat f bine cartile.

    Dar cu galonul de benzina ma bufneste rasul cand ii aud ca se plang de pret dupa ce-au consumat in 50 de ani jumatate din rezervele globale de petrol dar ei sunt "eco" iar protocolul ala de la Kyoto pe care nici acum nu l-au semnat pt reducerea gazelor cu efect de sera se pare ca e doar un scenariu de filme pt ei.
    6 1
  • Ma uit asa la unii, cum comenteaza din povesti nemuritoare cu Hansel si Gretel si imi dau seama usor-usor de ce tara asta ramane in aceeasi situatie de rahat. Pentru ca americanii sau altii FAC, iar romanii COMENTEAZA. Nu conteaza ca 90% din ce ai acum in casa sau in masina li se datoreaza, nu, conform unei intamplari hazlii relatate mai sus, ei sunt prosti. Nici nu ma intereseaza daca ii conduc evreii, irlandezii, hotii sau extraterestrii reptilieni de pe planeta Nibiru si nici nu mai conteaza cum oamenii inteligenti din toata lumea s-au dus la ei sa faca treaba. Doar nu i-a luat cu arcanu', s-au dus de bunavoie pentru ca societatea lor a fost construita sa primeasca oameni capabili si antreprenori cu bratele deschise, nu ca la noi, unde in scoli sau licee copii cu o educatie exceptionala primita de acasa isi bat joc de colegii lor inteligenti, abuzandu-i sau strigandu-i tot felul de nume. Iar tot ce au facut acei oameni exceptionali deveniti americani peste noapte, ca americani nu inseamna nici pe departe englezi, a prins in toata lumea. Ca, in momentul de fata, lacomia corporatiilor a mutat mare parte din manufactura in China, Mexic sau mai stiu eu ce tara, asta se intampla peste tot, nu doar in SUA. In Europa e la fel, ca doar de-aia e unde e acum.
    Dar, ma rog, din fundul curtii, cu gainile cotcotacindu-ne la pervaz si cu boxele crapand de manele, ii criticam pe americani si-i face prosti. Acum, ca ne-am modernizat, si online. Bravo noua. Romania, cea mai tare tara din lume. Am zis.
    2 0
  • Nu mai fiti ipocriti !!! Americani vs. Europenii vs Japonezii , hai sa fim seriosi ! Prostii gasesti oriunde ai fi in randu oamenilor de rand si in America si in Germania si in Japonia ! Si tarile astea 3 au destui oameni inteligenti sa le mentina in elita lumii. Vad ca in ultimi ani a devenit foarte la moda sa ne batem joc de americani ca sunt prosti, etc. fara sa ne uitam la noi in curte. In urma cu 10-15 ani toti ii pupau in fund pe americani si acuma toti se iau de ei ca asa ii la moda. E adevarat America nu mai este in perioada ei de aur dar totusi terminati cu ipocriziile astea, americanii au un standard mult mai ridicat de viata decat noi si multe alte natiuni din Europa. Am cunoscut destul de multi americani si va asigur ca par la fel de desptepti sau prosti, dupa caz, ca orice alta natie !
    2 0
  • Eu nu va inteleg ce va tot contraziceti atata???Peste tot exista oameni destepti sau mai putin destepti sau prosti!!!Asa ca nu are rost sa generalizam!!!Japonezii cu ale lor,americani la fel,iar nemti la fel!Principalul e ca in general toti au trai mult mai ridicat fata de noi!!!Noi suntem cum suntem si tot vorbim!!!
    4 0
  • kumite
    @BMW.Jumatate din Microsoft sunt romani?Ai pe cineva care lucreaza acolo?Sora mea si sotul ei lucreaza la Microsoft.Mai sunt cativa romani care lucreaza acolo,dar pana la jumatate mai este cale lungaaaaaaaaa.Baiete,tu esti doar un sofer de taxi.Banuiesc ca salariul tau este cat al unui somalez sofer de taxi(aici la mine)E clar ca nu poti mai mult.Intrebarea mea este:"De ce esti acolo?"Nu-ti place de ei,du-te innapoi de unde ai venit.Pot sa-ti trimit bani de bilet de avion,pt ca nu-ti permiti sa cumperi din salariul tau.Un lucru este universal valabil:what is black,does not work properly.Nu ai sa vezi nici un om educat(negru sau alb)locuind pe unde ai zis tu.Aceleasi conditii le gasesti si in R.P.Moldova,Paris ,Marsilia,Cape Town,China,Mexic Romania,Somalia etc.Peste tot sunt ciurucuri,asa ca....Aia ti-au dat de lucru,te-au primit la ei iar tu,ca sluga....Musti pe la spate.Good on you,pal!
    4 2
  • @Kumite .
    Auzi eu cat fac pe taxi tu cu toti somalezii nu-i faci , eu sunt in SUA ti-am mai zis Tara Dolarilor aici se introduce moneda in circulatie un surplus oamenii arunca cu banii peste tot , TIPS , TIPS and again tips ..
    Eu cat fac pe taxi cu cu tot bussinesul tau nu faci.
    TU stii cat e un medalion de taxi ca sa ai masina in CHICAGO ???
    e 350 000 $ nu ai tu bussines cat costa taxi-ul meu , '
    Acum fa si tu concluzie cine esti tu si cine sunt eu.
    Vino si tu aici si cumpara o licenta de taxi( adica medalionul) 350 000$ stii ce incasari iti aduce o masina de taxi cu medalion propriu ????
    10 000$ pe luna tarane ce esti.
    5 1
  • kumite
    poti sa te lauzi cat vrei.Tot un nimeni ramai.Si analfabet pe deasupra.Mama,ce tare e taragotul!
    1 3
  • @kumite
    Sa vii tu aici sa reusesti sa-ți faci o mică afacere sa te vad cum prinzi râme printre străini .
    Tu ai vazut SUA numai prin filme si la Tv si bubui de prostie.
    Te-ai gasit un mare destept sa numesti tu pe cineva "analfabet"?!!!
    Tu faci parte din categoria pigmeilor somalezi care in loc sa le dai de lucru săracilor cum le zici tu , stai pe automarket si faci treaba cu mana dreapta atunci când vine vorba de SUA , o tara in care sunt sigur ca nici nu ai fost si nici nu ai sa vii degrabă , pentru ca atâta poti vorba aia:
    "Vrabia malai visează ".
    3 1
  • kumite
    Ai perfecta dreptate.Lasand asta la o parte,unde esti tu acum?Da-le niste lectii la aia care comenteaza la articolelele despre alianta dintre toio si Bmw.Eu nu am nervi ca sa ma contrazic cu cei pro toyota.Ai citit?Ce crezi despre faptul ca "toyota va scoate bmw din rahat,ca ii va invata pe bmw sa faca masini?".Cel putin,aici suntem de acord.Promit ca nu ma mai leg de tine.
    0 0
  • AndreiRN
    Da, sa dat pe politica dar asa e cu cei ce au lipsit de la ora de istorie.
    Americanul de rand si-a luat de la gura si inca isi ia ca sa reconstruiasca atat Germania cat si Japonia si amandoua beneficiaza de o piata de desfacere fara de care ar face foamea in lumea asta dar ...... multi vad si putini inteleg.
    Cat despre mine de 29 de ani lucrez in domeniul aerospatial si am avut si am onoarea sa ating proiecte de vis si niciunul nu e nici japonez si nici german.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru