SUA: Un Prius bonus la vanzarea unei case

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 29.08.2008
Pentru a contracara lipsa cererii la casele din SUA, vanzatorii adauga un Prius bonus la oferta. Efectul e garantat.

Cererea ridicata pentru Toyota Prius in Statele Unite face ca pietele care pana acum nu aveau nicio legatura cu cea auto sa primeasca "intariri" din industrie. Astfel, dupa ce modelul japonez a ajuns sa se vanda cu preturi mai ridicate in piata second-hand decat in showroom-uri, cei care vor sa isi vanda casa in SUA sunt sfatuiti de agentii imobiliari sa includa in pachetul de vanzare un Prius, care se pare ca garanteaza succesul produsului.

Evident, pretul casei nu urca, masina fiind considerata un bonus. Ideea imobiliara a cazut foarte bine, criza din SUA facand ca vanzarea de locuinte sa scada enorm in ultima perioada. Se pare insa ca noile pachete au succes, casele vandute alaturi de Prius trecand mergand bine pe piata.

Taguri: Prius, Toyota

Comentarii (2)

  • george
    ISI MERITA SOARTA DIN PLIN
    amaratii astia de americani...se bucura precum copiii mici la o masina pe care oricum o platesc si care le rezolva doar partial si in mica masura problema care ii framanta pe ei: costul combustibilului...
    0 0
  • ce inseamna fraza?
    casele vandute alaturi de Prius trecand mergand bine pe piata.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru