Subaru Advanced Tourer Concept a debutat la Tokyo

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 30.11.2011
Subaru a venit la Tokyo cu noul BRZ, noul Impreza şi cu conceptul unui break compact agresiv, numit Advanced Tourer Concept.

Subaru a adus la Tokyo modelul Advanced Tourer Concept. Exponatul tronează în standul constructorului nipon alături de noul Impreza şi de BRZ. Potrivit informaţiilor furnizate de constructor, vorbim de un break de segment compact cu un design exterior inovator şi cu un nivel de utilitate înalt. Propulsia este asigurată de un motor Boxer cu injecţie directă şi asistată de un sistem hibrid, fără ca sistemul Symmetrical All-Wheel Drive să fie alterat.

Conceptul are o lungime de 4.580 milimetri, o lăţime de 1.840 milimetri şi o înălţime de 1.430 milimetri. Motorizarea este de 1.6 litri şi este supraalimentată cu o turbină şi este cuplată unei transmisii Lineartronic cu variaţie continuă. Sistemul hibrid este alimentat de o baterie litiu-ion a cărei capacitate nu a fost precizată. Pentru moment, informaţiile tehnice despre acest model nu au fost dezvăluite, dar trebuie să ne amintim că vorbim despre un concept, nu despre un vehicul de serie.

Cei de la Subaru spun că noua motorizare reprezintă viitorul în gama lor şi că este metoda lor de downsizing pentru a reduce emisiile de CO2. Eficienţa combustiei a fost mărită, iar autonomia a crescut dramatic.

Totodată, noua generaţie de motoare Boxer promite acceleraţii mai bune şi mai lineare, fără a risipi carburant. Sistemul hibrid a fost optimizat pentru a asista la frânare şi pentru a ajuta sistemul de tracţiune integrală în toate situaţiile.

Via | Subaru

Comentarii (6)

  • ohh, yeaahhh!!!
    sa speram ca masina de serie va semana cat mai mult cu acest concept si ca... imi voi cumpara si eu una! :D
    11 1
  • dap, a dat copy la citroen metropolis
    2 17
  • nici nu seamana cu Audi ...
    7 9
  • Alex Radoi
    @kuka
    CORECT!!! Cine nu stie despre ce e vorba, sa dea un search dupa "Metropolis". Eu m-am convins. Ma refer din fata, nu restul masinii. Si da, seamana si cu Audi. ;)
    5 6
  • Arata modern, dinamic, masculin.
    Pariez insa va la aparitie va fi la fel de sters ca actualul Legacy. Sa se ia de mana cu Honda.
    9 1
  • Mda...
    Din spate mie imi miroase a Fisker Surf :D misto masina
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru