Subaru Exiga Concept, viitorul Legacy?

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 09.10.2007
Tokyo va fi locul de lansare a unui concept mai putin obisnuit. Se numeste Exiga si are toate atuurile unui model de serie.

Dupa publicarea primelor fotografii oficiale ale lui Impreza WRX STI, Subaru a anexat cate informatii si imagini cu celelate prezente ale sale la Salonul de la Tokyo. Pentru ca cea mai nervoasa versiune a lui Impreza nu putea ramane singura in standul Subaru, niponii s-au gandit la cateva modele/concepte care sa umple golurile. Ei bine, unul dintre acestea se numeste Exiga si este un break 4x4 foarte aproape de liniile unui model de serie.

Exiga are un ampatament de 2750 de milimetri si dispune de aportul unui motor turbo cu patru cilindri de 2.0 litri. printre elementele interesante ale conceptului Subaru se numara interiorul acoperit cu piele alba menita sa imite senzatiile pe care le traiesti intr-un iaht de lux.

Desi Subaru nu spune nimic despre o viitoare versiune de productie, formele extrem de "umane" ale prototipului Subaru ne dau sperante ca am putea vorbi de viitorul Legacy. De ce nu?

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru