Subaru îmbină utilul cu plăcutul: Outlander asigură transportul schiorilor pe pârtie (VIDEO)

de Bogdan Mirică
Vineri, 23.12.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Subaru Outlander va fi folosit drept taxi pentru schiorii mai multor pârtii din Japonia. Modelul japonez va asigura transportul lor pe pârtie.

Pentru că pârtiile deja s-au deschis și încep să își primească primii schiori, constructorii auto caută noi motive de promovare în jurul sportului de iarnă. În ultimii ani, Subaru a profitat de popularitatea regiunii de schi Tokai din Japonia, foarte frecventată de turiștii tineri.

Pentru a crește nivelul adrenalinei celor care coboară pe pârtiile japoneze, Subaru a pregătit o serie de tururi cu modelele sale. Drifturi prin zăpadă incluse. După ce în 2014 și 2015 turiștii s-au plimbat cu Subaru Forester și Impreza STI, anul acesta i-a venit rândul noului Outback. Acesta va asigura transportul schiorilor de la baza pârtiei înapoi în vârf, ajutându-se de celebrul sistem de tracțiune integrală Symmetrical All Wheel Drive. Turiștii sunt mulțumiți că scapă de urcușul greu, iar Subaru își promovează produsele.

Mașina care transportă schiorii a fost numită Gelande Taxi și a primit o uniformă specială. În lunile ianuarie și februarie, serviciul de transport oferit de Subaru va vizita mai multe pârtii din Japonia.

Până atunci, japonezii au publicat un scurt film de prezentare al experienței din acest an și din anii anteriori.

Comentarii (11)

  • Subaru Outback ....Outlander este de la Mitsubishi :)
    15 1
  • andi77
    Outlander ai ?! Oooooo sfanta ignoranta.
    18 0
  • Bogdan
    Umm... Nu cumva e Outback? Outlander e la vecinii de la Mitsubishi...
    13 0
  • Articol scris cumva dupa 4-5 pahare de vin viert ? :)))
    4 0
  • "curat-murdar" vorba lui Caragiale ...
    in titlu e marcat Outlander ...
    in articol ... Outback ...
    "buna-treaba" ...

    Craciun binecuvintat tuturor !
    7 0
  • @mip, bine ai revenit. Outback, outlander. Amandoua incep cu out, deci ,pt.@automarket, este acelasi lucru. Eu, cand scriu ceva, recitesc ce am scris si apoi dau mai departe. Cand nu citesc si dau mai departe......
    7 0
  • Subaru produce niste masini extraordinare,in urma aceator "taxi-uri" o sa iasa ceva bun, un sistem de siguranta mai performant,o tractiune mai performanta, in legaura cu analfabeti care nu sunt in stare sa scrie si sa numere pana la 15 fara sa descalte,asta e Romania de astazi,o tara fara viitor. -Kotegaeshi- si eu veriific ce scriu , ma gandesc inainte de a face ceva, etc...sarbatori fericite la toata lumea!
    5 1
  • Urmatorul articol scris de pros, va fi " mitsi outback imbina ,,,,ceva"
    Ho,ho,ho! Merry Christmas!
    6 0
  • scamel
    mare magarie
    1 1
  • ziaristii lu'peste
    Din pacate site'ul acesta pare ca isi face un titlu de glorie in a persevera in gafe. Daca astazi in articol apare outback, titlul nu mai conteaza:)
    Amuzant este ca in pozele care -ar trebui sa- exemplifica articolul nu apare decat un outback, restul sunt XV si Impreza:)))
    2 0
  • @Bogdan Mirică:
    N-ai vrea mătăluță să te lași de AM și să rămâi doar la TV? Nu știu de ce, dar pe sticlă pari mai deștept, chiar dacă n-ai habar despre ce e vorba.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru