Subaru Impreza, surpriza in WRC?

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 22.01.2008
Seful de la Prodrive, David Richards, are mare incredere in noua masina Subaru pregatita pentru acest sezon din WRC.

David Richards, boss-ul Prodrive, a declarat ca noul Subaru Impreza va fi surpriza acestui an in WRC. Subaru nu a mai reusit sa castige un raliu de WRC in ultimele doua sezoane, dar Richards sustine ca anul acesta noul bolid va reusi acest lucru.

Seful de la Prodrive a declarat: „Masina poate castiga anul acesta pe toate suprafetele, iar eu cred ca ambii piloti au stofa de invingatori”. Noul Impreza a intrat in teste la inceputul acestei saptamani. David Richards a sustinut ca nu au avut probleme cu masina pana acum si ca timpul de testare este suficient. Boss-ul britanic a continuat spunand ca masina va fi extrem de competitiva la jumatatea sezonului, dar este in regula si pentru startul in Raliul Monte Carlo. Pe de alta parte, Peter Solberg s-a declarat nerabdator sa testeze noua masina, aratandu-se increzator in performantele noului Impreza.

Comentarii (1)

  • mihnea
    monopost?
    in WRC? de cand??
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru