Subaru Impreza WRX STI implineste 20 de ani

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 24.10.2008
Subaru sarbatoreste 20 de ani de la nasterea modelului Impreza WRX STI cu o editie speciala pentru Japonia.

Esential

300 de exemplare Subaru Impreza WRX STI 20th Anniversary vor fi produse in Japonia.

Subaru Impreza WRX STI este un model care a facut istorie in cei 20 de ani de existenta, de aceea constructorul japonez a ales sa sarbatoreasca varsta modelului cu o editie speciala. Cum era de asteptat, aceasta va fi produsa in doar 300 de exemplare si va fi distribuita doar in Japonia.

Noul Impreza WRX STI 20th Anniversary a primit o suspensie mai sportiva, o extensie pentru spoilerul frontal, un eleron montat pe hayon, viniluri speciale si bineinteles un set de jante de 18 inch, din aliaj.

Interiorul a fost si el personalizat cu atentie, principalele modificari fiind: scaunele Recaro de tip scoica, cusute cu ata rosie, levierul schimbatorului de viteze imbracat in piele cu logo-ul STI, logo regasit de altfel mult mai des si la interior si la exterior.

Pentru toate aceste elemente de personalizare si pentru meritul de a fi printre cei 300 de posesori ai editiei speciale, subaru percepe un pret de 43.000 de dolari, adica 33.500 de euro.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru