Subaru Impreza WRX STI va avea transmisie automată

De Cornel Șocariciu
Publicat Miercuri, 04.08.2010
Constructorul japonez Subaru pregăteşte Impreza WRX STI A-line. Noua versiune va dispune de o cutie automată cu cinci rapoarte şi de propulsorul turbo de 2.5 litri.

Oficialii Subaru au prezentat primele imagini cu modelul Impreza WRX STI A-line, versiunea cu cutie de viteze automată. Cel mai popular model al japonezilor va dispune de acum înainte de o transmisie automată cu cinci viteze, însă niponii vor fi în prima fază singurii care se vor putea bucura de serviciile oferite de aceasta, întrucât oficialii companiei nu au anunţat nimic cu privire la introducerea ei pe celelalte pieţe.

Impreza WRX STI A-line va dispune de propulsorul turbo de 2.5 litri care poate produce până la 305 cai putere. Caracteristicile dinamice şi performanţele acestei versiuni nu au fost încă publicate de oficialii japonezi. O altă schimbare majoră la care au recurs inginerii niponi o constituie eliminarea eleronului masiv de pe portbagaj.

Via | Automedia

Comentarii (3)

  • URATA
    Chiar au dat-o in bara cu modelul asta. Cutie automata? Ce cred ca toti sunt ca americanii sa le fie lene sa schimbe vitezele? Si modelele de la Hyundai/Kia arata mai bine ....
    4 5
  • automata peste manuala
    domnule max o cutie automata performanta este peste cele manuale. vezi supercarurile si alte exemple. aceasi idee preconceputa o aveam si eu inainte sa conduc un evo X automata si mi-am schimbat total parerea. si crede-ma am condus cam 500. este mult mai indeala la condusul sportiv mai ales ca poti schimba de pe volan sau cu schimbatorul up/down sau in modul D sport. pacat ca cei de la subaru nu folosesc o transmisie mai performanta cu dublu ambreaj.

    eu stiu ca acest model este disponibil in usa in japonia este deja din mai multe motive.
    unul din acestea pe piata din japonia modelul STI are motorul de 2.0 cu cutie automata cat si cea manuala iar in usa ca si in europa se comercializeaza cu motorul de 2.5
    3 0
  • Cutie
    Si actualul model poate fi echipat cu o cutie automata si este disponibila decat in Japonia.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru