Subaru Levorg - conceptul care se naşte din abrevierea cuvintelor Legacy, Revolution şi Touring

de Bogdan Mirică
Joi, 31.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Subaru va expune în cadrul salonului Auto de la Tokyo trei concepte noi. Cel mai important dintre ele se numeşte Levorg şi anticipează un break sportiv ce ar urma să se lanseze anul viitor.

Subaru va lansa în cadrul Salonului Auto de la Tokyo, programat la începutul lui noiembrie, un concept inedit, botezat Levorg. Numele este o abreviere a trei cuvinte care încearcă să definească spiritul modelului japonez: Legacy, Revolution şi Touring.

Potrivit comunicatului oficial, conceptul anticipează un viitor model de serie, aşteptat să se lanseze în 2014. Subaru susţine că Levorg este un altfel de break, adresat pieţei japoneze, capabil să combine un design plăcut cu senzaţiile unui model sportiv.

Conceptul Levorg va fi expus alături de un motor pe benzină proaspăt dezvoltat, de 1.6 litri, cu injecţie directă, capabil să ofere resurse generoase şi un consum redus. Tot pe conceptul Levorg îşi va face apariţia şi noua generaţie EyeSight, care cumulează funcţiile tuturor sistemelor de siguranţă.

Urmareste Automarket
Alături de Levorg, standul Subaru de la Tokyo va mai include şi conceptul Crossover 7, care, după cum o sugerează şi numele, este un SUV compact de 7 locuri, destinat tot pieţei din Japonia.
Conceptul va combina aspectul urban cu cel al maşinilor create pentru teren accidentat. Interiorul său va oferi materiale de calitate şi un habitaclu spaţios.

Alături de Crossover 7 va sta şi conceptul Cross Sport Design, dar şi Viziv, prototip expus în primăvară la Salonul Auto de la Geneva.

via Subaru

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru