Subaru va dezvălui un concept nou luna aceasta

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 02.11.2010
Subaru a publicat primul teaser al conceptului misterios, pregătit să debuteze luna aceasta în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Deşi publicul aşteaptă cu nerăbdare coupe-ul cu propulsie spate, dezvoltat împreună cu Toyota, Subaru amână debutul acestuia, preferând să se concentreze mai nou asupra Salonului Auto de la Los Angeles. Constructorul japonez plănuieşte lansarea unui concept nou în cadrul salonului american, programat să îşi deschidă porţile la jumătatea acestei luni.

Momentan nu există informaţii despre natura conceptului, asiaticii publicând un singur teaser care surprinde profilul premierei. Din primele informaţii se pare că noul concept Subaru va expune filosofia de design "Confidence in Motion", simbol al excelenţei tehnice, al evoluţiei produsului şi al grijei pentru mediul înconjurător.

Informaţiile puse la dispoziţie de Subaru nu dezvăluie natura conceptului, însă mai multe voci vorbesc despre o berlină sportivă, ce ar putea anticipa de fapt elementele tehnologice şi de design ale viitoarei generaţii Impreza.

Nu este exclus să vedem sub capota misteriosului concept şi un tren de propulsie hibrid, pus la punct împreună cu partenerii de la Toyota. 

via | autoblog

Comentarii (2)

  • Prodrive P2 are motor de Subaru si ar arata asa http://www.youtube.com/watch?v=469mi4UOVK0
    3 1
  • Superrrrrr
    Orice vine din partea subaru e super tare
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru