Salonul Auto de la Geneva 2018

Subaru Viziv Tourer Concept: prototipul anunță lansarea unui nou break al constructorului japonez

Publicat Marti, 06.03.2018
de Petre Barac
Comenteaza 2
Subaru Viziv Tourer Concept: prototipul anunță lansarea unui nou break al constructorului japonez - Poza 1
Subaru Viziv Tourer Concept: prototipul anunță lansarea unui nou break al constructorului japonez - Poza 2
Subaru Viziv Tourer Concept: prototipul anunță lansarea unui nou break al constructorului japonez - Poza 2
Subaru a prezentat conceptul Viziv Tourer în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Prototipul japonezilor anunță lansarea unui nou break pentru constructorul cu sediul în Tokyo.

În ultimii ani, Subaru ne-a obișnuit cu o serie de concepte sub numele Viziv, care au anticipat diverse modele de serie.

După teaserul din februarie, japonezii ne-au prezentat în mod oficial Viziv Tourer Concept cu ocazia salonului de la Geneva.

Așa cum ne-a obișnuit pânâ acum, Subaru nu a oferit prea multe detalii despre datele tehnice sau tehnologiile noului concept, doar informația că dispune de motorul boxer și tracțiune integrală.

Anticipând lansarea la scară largă a tehnologiilor pentru mașinile autonome, japonezii au inclus pe conceptul Viziv Tourer sistemul de asistență EyeSight, menit să reducă nivelul de oboseală al șoferului în cazul călătoriilor mai lungi și să-i ofere acestuia o experiență mai plăcută la volan.

Conceptul are o lungime de 4775 de milimetri, cu un ampatament de 2730 milimetri și o lățime de 1930 milimetri, în timp ce înălțimea ajunge la 1435 milimetri.

Via Subaru


Comentarii (2)

  • ma enerveaza astia de la subaru, de cativa ani tot prezinta concepte dar nimic concret, o mai dau mult de gard sau arunca in sfarsit pe piata ceva care sa trezeasca emotii, cred ca au trecut 15 de ani de la ultimul reusit
    3 2
  • Si cam ce ai vrea tu , de la subaru? Ai un Subaru, cumva? Ma cam indoiesc. In schimb ai nervi!
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru