Subaru WRX STI ar putea primi o versiune hibridă: japonezii vor “un model mai prietenos cu mediul”

de Petre Barac
Miercuri, 15.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Subaru ar putea lansa o versiune hibridă pentru următoarea generație WRX STI, întrucât compania își dorește “un model mai prietenos cu mediul”.

În urmă cu aproximativ o lună, Subaru a prezentat Viziv Performance Concept, prototipul care anunță viitoarea generație WRX. Odată cu noua mașină, japonezii se gândesc și la diversificarea motorizărilor, din dorința de a avea un model cu emisii mai puține de CO2, deci cu un impact mai mic asupra mediului.

Ideea a fost lansată de Dello Stritto, șeful diviziei de vânzări și marketing al Subaru Europe, care nu a exclus varianta unui Subaru WRX STI cu versiune plug-in hibrid, care să aibă ca punct de reper motorul turbo de 2.5 litri.

Cu toate că varianta nu a fost confirmată explicit de oficialul companiei, acesta a spus că Subaru urmărește evoluția pieței și avântul producătorilor către mașinile electrice sau hibride.

Primele modele electrice de la Subaru sunt programate să apară pe piața europeană începând cu anul 2020.

Via Autocar

 

 

Comentarii (1)

  • suna misto, chiar sunt curios ce o sa iasa.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru