Sunteţi pregătiţi? Tesla Model 3, cea mai accesibilă maşină electrică a americanilor, va fi dezvăluită în martie

de Daniel Popescu
Vineri, 08.01.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla Model 3, cea mai ieftină maşină electrică din portofoliul lui Elon Musk, va fi prezentată oficial în luna martie. Vânzările vor începe însă abia în 2017.

Esential 2017 este anul in care va incepe comercializarea noului Tesla Model 3
Tesla dezvoltă de mai mult timp un al treilea model electric cu care intenţionează să intre în luptă directă cu producători mult mai consacraţi prin prisma unui preţ de comercializare mai mic.

Botezat Tesla Model 3, noul model va fi o berlină de clasă medie care va rivaliza cu BMW Seria 3 şi care va costa aproximativ 35.000 de dolari după acordarea unor subvenţii din partea guvernului american.

Până în prezent nu există imagini şi nici măcar schiţe de design cu acest model, însă Tesla a anunţat în această săptămână că îşi respectă angajamentul de a dezvălui maşina în luna martie 2016. Totuşi, vânzările noului model vor începe abia pe parcursul anului 2017.

Luna martie coincide cu Salonul Auto de la Geneva, însă nu este exclus ca Tesla să apeleze la un eveniment separat pentru a dezvălui designul lui Model 3, după un model utilizat şi de Apple pentru lansarea noilor telefoane iPhone.

Desigur, Model 3 va exista doar în versiune electrică, iar preţul aparent scăzut pentru o astfel de maşina se va datora şi utilizării propriilor baterii produse la viitoarea fabrica de acumulatori din Statele Unite.

În prezent, cea mai ieftină maşina Tesla este Model S, care costă 75.000 de dolari în Statele Unite, din care se scad 7.500 de dolari acordaţi de autorităţile americane.

Via Reuters

Comentarii (4)

  • Pregatit sunt, dar nu sti portofelul. Cum facem ? :))
    15 1
  • dlui.Daniel Popescu
    ,,Botezat Tesla Model 3, noul model...,,. Nu există botez ptr. lucruri.
    Se putea scrie ,,Denumit Tesla Model 3, noul model...,,.
    17 5
  • AndreiRN
    Va sparge piata cand va aparea.
    Lumea deja asteapta cu banii in mana.
    7 7
  • @dlui.Daniel Popescu
    prietene, gata ai terminat de mers la slujba si pupat icoane si cand ai venit acasa ai intrat sa citesti lucruri pagane pe Automarket ??
    6 13

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru