Super conceptul Saab Aero X poate fi vazut in Romania!

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 20.10.2008
Iubitorii conceptelor de superclasa pot admira la Bucuresti futuristicul Aero X, creat de designerii Saab.

Saab Aero X, unul dintre conceptele care au uimit lumea designului auto in ultimii ani, este prezent si poate fi admirat in Romania. Aero X, ultima aparitie-concept a brandului Saab, este disponibil pentru a fi admirat in showroom-ul Saab Augusta Motors de pe Soseaua Pipera-Tunari 1/VT din Bucuresti.

Prototipul, care a fermecat privirile iubitorilor modelelor de serie inca de la lansare, a fost creat ca un raspuns "grafic" la simpla intrebare: "Ce s-ar intampla daca o masina s-ar dedica exprimarii mostenirii Saab intr-un nou mod?”. Saab Aero X reprezinta o demonstratie reala pentru faptul ca radacinile adanci pot inspira noul design, mereu devotat valorilor brandului.

Saab Aero X, prezentat in premiera la Salonul Auto de la Geneva in 2006 - acolo unde a fost votat Conceptul Salonului, anticipeaza un design progresist al viitoareleor modele Saab. Modelul este dinamic, un coupe sportiv care pune accentul pe doua elemente specifice brandului: mostenirea aviatica Saab si radacinile sale scandinave.

Taguri: Aero X, Saab

Comentarii (2)

  • Saab e o masina foarte asezata, foarte bine inchegata, eficienta. Saab aero x e targetul meu ... :))
    0 0
  • cine stie
    Dupa ce GM se dizolva la anul, cine o sa mai puna bani in acest concept? Saab fiind parte din GM, in caz ca nu se stie...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru