Supercar cu aromă retro: Ares Panther folosește arhitectura lui Lamborghini Huracan, dar are un design inspirat de legendarul De Tomaso Pantera

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 08.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Carosierul italian Ares Design a publicat primele fotografii cu supercar-ul Panther, model care va fi produs în doar 21 de unități. Panther folosește arhitectura și motorul lui Lamborghini Huracan, iar prețul de pornire a fost stabilit la 515.000 de euro.

Carosierul Ares Design a publicat primele imagini cu viitorul Panther. Supercar-ul pregătit de italieni are la bază arhitectura lui Lamborghini Huracan, însă designul a fost inspirat de legendarul De Tomaso Pantera.

În prezent, Ares Panther este testat sub camfulaj în apropiere de Modena. Conform oficialilor Ares Design, viitorul supercar va fi produs în doar 21 de unități, iar prețul de pornire pentru fiecare exemplar este de 515.000 de euro. Reprezentanții companiei spun că toate cele 21 de unități au fost deja rezervate, iar producția va demara în luna octombrie. În funcție de opționalele și preferințele clienților, asamblarea unui exemplar poate dura până la 24 de săptămâni.

Sub capota lui Ares Panther se va afla același motor V10 de 5.2 litri pe care îl întâlnim și în gama Huracan. Unitatea a fost modificată și produce 650 de cai putere (+40 CP comparativ cu Huracan) și 560 Nm. Pentru moment, oficialii Ares Design nu au oferit detalii cu privire la performanțele lui Panther.

"Acesta este un moment special pentru noi.

În doar șase luni de la anunțarea proiectului avem un exemplar pentru teste și suntem gata să prezentăm publicului mașina pe care o visez încă din copilărie. Ares Panther reprezintă combinația perfectă între șarmul oferit de un design retro și platforma modernă îmbrăcată în fibră de carbon", a declarat Dany Bahar, fondator și director executiv Ares Design.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru