Supercarul GT by Citroen: 6 exemplare a 1.3 milioane de euro fiecare

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 30.06.2009
Citroen ar putea produce modelul GT in doar sase exemplare, care vor costa cate 1.3 milioane de euro fiecare. Modelul va fi propulsat de un motor V8 care dezvolta peste 500 CP.

Modelul GT by Citroen, prezentat la editia 2008 a Salonului Auto de la Paris, va fi produs in doar sase exemplare. Francezii de la Le Blog Auto estimeaza ca fiecare unitate va costa 1.3 milioane de euro. Versiunea de productie a acestui model va fi prezentata la Salonul Auto de la Frankfurt, iar modelul va fi lansat la o data ulterioara. Initial, zvonurile anuntau o cifra de productie ceva mai mare, care se ridica la 20 de unitati.

Citroen GT va fi propulsat de o unitate V8 creata de un producator american, care va oferi peste 500 CP. Acest motor va fi cuplat unei transmisii secventiale, care va fi operata cu ajutorul padelelor amplasate pe volan. Performantele modelului nu au fost inca anuntate, dar acest supercar isi va atrage clientii gratie exclusivitatii sale si a faptului ca a fost creat pentru jocul Gran Turismo 5.

Via | LeBlogAuto

Comentarii (3)

  • ochii rezista
    Absolut superb, aaaa si nu ma dor ochii de loc. Nu e asa moxxu?
    :)))
    9 1
  • marius
    Hmmm...asta sau Bugatti Veyron ? :-" ...
    4 4
  • tomita
    none
    e bestial, dar totusi 1.3 mil euro e cam exagerat. cu 2000k euro gasesti destule bestii la puterea asta. gt-r scoate din v6 asemenea putere si are tehnica de ultima generatie si pt circuit si pt strada si costa doar 100k euro . r8 e alt exemplu care arata mai sf, asa cum e citroen gt.
    porsche carera gt e supercar, slr, etc...sunt sub pragul de 1 mil euro si mult mai puternica
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru