Supercaruri cu aer de Formula 1: Aston Martin Vantage V8 și V12 primesc ediția specială Red Bull Racing

de Bogdan Mirică
Marti, 21.02.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin V8 Vantage și V12 Vantage vor primi o ediție specială dezvoltată împreună cu Red Bull Racing.

Aston Martin și Red Bull Racing lucrează intens la dezvoltarea noului supercar AM-RB 001. Pentru a celebra parteneriatul, dar și pentru a aduce un aer proaspăt în gama modelului Vantage, cele două branduri au decis să dea naștere unei ediții speciale, disponibilă pe ambele versiuni de motorizare: cu unitate V8 și V12.

Botezate Aston Martin V8 Vantage Red Bull Racing Edition sau V12 Vantage Red Bull Racing Edition, în funcție de motorizare, supercarurile au fost modificate de divizia de personalizare Q a celor de la Aston Martin.

La nivel exterior ele au primit o nuanță de caroserie care combină tonuri de albastru, galben și roșu, întocmai ca cele întâlnite pe monoposturile Red Bull. Există și opțiunea unor culori uniforme, de asemenea create special: Mariana Blue sau Tungsten Silver.

Urmareste Automarket
Personalizarea continuă cu o extensie din fibră de carbon pentru spoilerul față, cu un deflector posterior și o grilă de asemenea din fibră de carbon.

La interior, tapițeria este disponibilă în două culori, a primit un nou model de cusături, volan îmbrăcat în Alcantara, inserții din fibră de carbon și logo-ul Red Bull Racing.

Aston Martin a anunțat că mașinile vor fi livrate în a doua parte a anului și, vor primi o plachetă semnată de Daniel Ricciardo și Max Verstappen, actualii piloți Red Bull Racing.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru