Superofertă: Un Ferrari LaFerrari și un McLaren P1 se vând la pachet pentru suma de 6.6 milioane de dolari

de Bogdan Mirică
Marti, 29.03.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un dealer din Statele Unite a creat un pachet pentru pasionații de mașini exotice. Un McLaren P1 și un Ferrari LaFerrari se vând pentru suma de 6.6 milioane de dolari.

Deși este destul de greu să le aduci împreună pentru un test comparativ, McLaren P1 și Ferrari LaFerrari, două dintre cele mai rare hipercaruri ale momentului (375 de P1 și 499 de LaFerrari create), sunt în prezent în posesia unui dealer din Statele Unite.

Fusion Luxury Motors, devenit celebru după ce a fost principalul contribuitor la colecția de mașini exotice a boxerului Floyd Mayweather, scoate la vânzare ambele bijuterii. Cei care și le doresc pe amândouă trebuie să scoată din buzunar 6.6 milioane de euro, o sumă impresionantă, cu mult peste valoarea cu care mașinile s-au vândut inițial.

Esential 2.2 milioane de dolari costă doar Mclaren P1.
6.6 milioane de dolari costă ambele hipercaruri.
Dacă nu și le doresc la pachet, clienții trebuie să știe că McLaren P1 costă doar 2.2 milioane de dolari, adică jumătate din prețul lui LaFerrari.
Modelul britanic are aproximativ 1100 de kilometri la bord, însă exemplarul Ferrari a parcurs 1700 de kilometri.

Pentru cei care consideră că cei 6.6 milioane ar fi o exagerare, Fusion Luxury Motors mai are pe stoc un McLaren SLR, un Lamborghini Diablo, un Plymouth Hemi Cuda și două exemplare Porsche destul de rare: un 356 și un 911 Turbo Flachbau. Toate acestea la prețul de 1.6 milioane de dolari.

Comentarii (3)

  • Exagerat de mult. Dar le vor vinde....sunt destui doritori cu bani care nu tin cont ca dau de cateva ori mai mult nejustificat doar ca scrie pe ea P1 si LaFerrari.
    Mie de la Ferrari imi place cel mai mult California T si de la McLaren 570-ul. Mi-ar mai ramane bani pt. inca 10 generatii si intretinerea lor pe viata :)))
    Nu as lua niciodata un supercar ! Masinile sport si supersport ce au ?
    5 3
  • pacpac
    Un pagani le face oricand pe ambele.La interior pagani da clasa multor hypercaruri
    2 7
  • @pacpac
    Cam da....
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru