Surpriză în gama Kadjar: Renault introduce transmisia CVT pe motorul diesel de 130 de cai

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 20.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a introdus în gama Kadjar o nouă transmisie. Avem în față cutia de tip CVT care poate fi "împerecheată" cu motorul diesel de 130 de cai putere.

Renault a pregătit o nouă surpriză în gama Kadjar. Francezii oferă o transmisie de tip CVT pe motorizarea diesel 1.6 litri și 130 de cai putere.

În România, un Renault Kadjar în versiunea de echipare Zen și echipat cu transmisia CVT are un preț de pornire de 23.500 de euro cu TVA. Cei care aleg varianta de echipare Intens vor avea de scos din buzunar cel puțin 26.650 de euro cu TVA.

Acesta nu este singurul update realizat de Renault în gama Kadjar. În primăvară, francezii au introdus motorizarea pe benzină de 1.6 litri și 165 de cai putere (TCe 165). Pentru moment, această variantă încă nu este disponibilă și pe piața din România. 

În prezent, românii care își îndreaptă atenția către un Kadjar pot alege fie motorul pe benzină de 130 de cai putere, fie propusloarele diesel de 110 sau 130 de cai putere.

Comentarii (5)

  • kim_vl
    CVT in combinatie cu 4x4 pe 1.6 dCi 130 ?
    1 0
  • Da' ce, EDC-ul nu mai este bun? Cred că e prima dată când aud de CVT împerecheat cu un motor de cuplu mare, cum e dieselul. Să vedem cum se comportă.
    3 3
  • Pai Nissan Qashqai il are in oferta de ceva vreme. Iar grupul Renault- Nissan are probleme mari cu EDC-ul, nu este deloc fiabil la ei (vezi Renault Megane GT cu EDC).
    1 2
  • personal nu vad prea bine miscarea asta ...
    daca cvt-urile sint luate de la nissan ... nu e bine pt ca au probleme cu ele; de aia nissan in america de nord a prelungit garantia lor pina la 200.000 km ...
    daca vin de la mitsubishi ... de alea am auzit ca-s mai fiabile ...

    oricum, cvt-urile au pierderi de putere mai mari decit cele clasice si pe deasupra sint penalizate performantele si calitatea condusului; nu prea-s placute de oameni care-s obisnuitit cu cele automate clasice la care se simte schimbarea vitezei.

    ramine de vazut ...
    drumuri bune s-aveti !
    1 3
  • @LR

    Nu-s sigur .... Dar si Subaru utilizeaza CVT atat pe boxer diesel cat si pe 2l turbo, benzina ....
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru