Surpriză pentru fanii Ferrari: primul teaser video cu unicatul Prototipo

de Cornel Șocariciu
Luni, 25.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a publicat un teaser video care anunță lansarea unicatului Prototipo. Evenimentul de prezentare va avea loc astăzi la Hong Kong începând cu ora 16:00, ora României. Conform primelor informații, Prototipo are la bază hypercar-ul LaFerrari, dar primește o mulțime de accesorii inspirate de cele din motorsport.

Ferrari a publicat un teaser video care anunță lansarea unui noi proiect semnat de divizia din cadrul Portfolio Coachbuilding Programme. Viitorul proiect unicat poartă numele de Prototipo și va fi expus în premieră în cadrul unui eveniment special care se desfășoară în Hong Kong.

Evenimentul este programat să înceapă în 25 martie la ora 16:00, ora României. Pentru moment, reprezentanții producătorului italian nu oferă detalii cu privire la viitorul Prototipo, însă menționează faptul că acesta va deveni "cel mai avansat proiect dezvoltat până în prezent".

Conform primelor zvonuri, modelul unicat are la bază hypercar-ul LaFerrari, însă primește o mulțime de elemente din zona de motorsport. Viitorul Prototipo va integra o serie de modificări exterioare menite să aducă un plus în dreptul aerodinamicii, în timp ce interiorul a fost croit în spiritul vehiculelor de competiție.

Imaginile cu interiorul care apar în teaserul video scot în evidență atât volanul inspirat de cele din Formula 1, cât și instrumentarul digital de bord de mici dimensiuni.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru