Surpriza verii: noua generație Dacia Duster s-ar putea lansa în 22 iunie la Paris

de Daniel Popescu
Luni, 12.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Dacia Duster va fi dezvăluită în premieră în 22 iunie în cadrul unui eveniment care va avea loc la Paris, potrivit unor informații neoficiale dezvăluite de publicația Autoalgerie.

Lansarea noii generații Dacia Duster este așteptată la Salonul Auto de la Frankfurt care va avea loc la jumătatea lunii septembrie, însă dezvăluirea acesteia ar putea avea loc peste numai câteva zile.

Potrivit unor informații neoficiale dezvăluite de publicația algeriană Autoalgerie, constructorul român va prezenta noua generație Dacia Duster în 22 iunie în cadrul unui eveniment care va avea loc la Paris. În plus, sursa citată afirmă că nouă generație va avea o lungime cu 15 cm mai mare și că va include și o versiune cu 7 locuri.

Publicația nu menționează cum a aflat aceste informații, însă Grupul Renault deține în Algeria o uzină de asamblare pentru Symbol. Chiar dacă informația se va dovedi reală, Dacia va organiza cel mai probabil un eveniment de lansare și la Salonul Auto de la Frankfurt.

La sfârșitul lunii mai, noua generație Duster a fost surprinsă în cadrul unei sesiuni de teste efectuata în Spania, care a evidențiat doar schimbări minore de design. 

Potrivit unor informații anterioare, uzina de la Mioveni trece încă din primele luni ale anului printr-o perioadă de adaptare la producția noii generații, care va debuta spre finalul anului.

De altfel, Duster asigură aproape două treimi din producția de mașini a fabricii din județul Argeș.

Via Motor 1, Autoalgerie

Comentarii (4)

  • "Publicația nu menționează cum a aflat aceste informații, însă Grupul Renault deține în Algeria o uzină de asamblare pentru Symbol."

    Bun. Și? Care-i legătura dintre subiectul acestui articol (noul Duster) și R. Simbol?!
    7 2
  • Eu nu cred in varianta cu 7 locuri.
    0 2
  • Dumbster
    Eu cred. E la moda. Cu 15 cm faci multe dacă-i bălăngăni klumea
    4 0
  • Deja? Pai abia l-au relansat prin implementarea cutiei automate. Sau poate il pastreaza si pe asta in paralel?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru