SUV-urile Ford ar putea primi versiuni de performanţă RS: Ford Kuga este primul pe listă

de Daniel Popescu
Vineri, 24.03.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a sugerat că ar putea extinde gama de versiuni de performanţă RS şi pentru SUV-uri, iar unul dintre primele modele luate în calcul este Ford Kuga.

Constructorii auto cochetează din ce în ce mai mult cu extinderea gamelor de modele actuale cu diverse versiuni de performanţă, iar Ford este unul dintre aceştia.

Gama RS a producătorului american este deja binecunoscută, însă aceasta este disponibilă în special pe Ford Focus. Dave Pericak, directorul global de performanţă al Ford, a dezvăluit însă că gama RS ar putea fi extinsă în viitor şi pe SUV-uri.

"Clienţii iubesc performanţa. Definiţia a ceea ce înseamnă performanţă pentru un SUV poate fi diferită de ce înseamnă pentru un Focus sau o Fiesta. Dar am văzut că oamenii apreciază maşinile agresive şi sportive şi vor putere şi îmbunătăţiri pentru motor. Cu siguranţă clienţii SUV-urilor ar aprecia performanţa", spune el.

Urmareste Automarket
În plus, oficialul constructorului american susţine că în prezent nu există niciun SUV cu adevărat de performanţă, un motiv suplimentar pentru ca Ford să lanseze un astfel de model pentru a câştiga cât mai mulţi clienţi.

"Dacă ne uităm la piaţa SUV-urilor, nu sunt prea multe SUV-uri credibile de performanţă.

Există unele încercări parţiale şi s-au întâmplat diverse lucruri, dar nu există SUV-uri de performanţă cu adevărat credibile. Cu siguranţă există o zonă cu unele oportunităţi", a adăugat el.

Potrivit primelor speculaţii, primul SUV al americanilor care ar putea primi o versiune de performanţă este Ford Kuga.

Via Motor1

Comentarii (1)

  • La un SUV 4x4 versiune de performanta ar insemna nu neaparat un propulsor de 7000 de cai si un body-kit plasticos ce le fura privirea pitipoancelor...ci altceva si nu enumer ce, ca se intelege....daca tot e SUv 4x4
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru