Suzuki A-Star Concept

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 11.12.2007
Suzuki a prezentat conceptul A-Star, care va sta la baza unui viitor model global produs in India.

Esential

2008 este anul in care va fi lansata versiunea de serie a conceptului A-Star.

Suzuki a prezentat astazi noul concept A-Star, care prefigureaza un viitor model compact destinat pietelor din intreaga lume. Cu aceasta ocazie, producatorul nipon a anuntat ca isi va deschide un centru de productie in India.

Conceptul A-Star isi va face aparitia la Salonul Auto de la New Delhi, iar versiunea de serie, anuntata pe piata anul viitor, va fi produsa tot in India. Viitorul model va fi adus si in Europa, cel mai probabil prezentarea oficiala va avea loc la Geneva.

Cu privire la acest lucru s-au facut numeroase speculatii, Suzuki avand programata lansarea modelului Alto la Geneva, iar numeroase voci au spus ca acest viitor model va fi intruchiparea conceptului A-Star.

Compania Maruti Suzuki, care reprezinta parteneriatul dintre producatorul nipon si guvernul indian, va avea o capacitate de productie de aproximativ 1 milion de unitati incepand cu 2010.

Taguri: A-Star, Suzuki

Comentarii (10)

  • Super
    E prea talent masinuta :))
    0 0
  • murati?...muraturilor ce sunteti
    alooo,corectura....nu cumva e Maruti?
    0 0
  • Arata exact la moda! Super! Dar ...
    Arata exact la moda! Si fata si spatele! Super! Dar sa aiba 5 stele la impact si 4 la pieton, in mai multe variante de volum si motorizari si sa fie cat mai luxoasa si ieftina. Este mult mai frumoasa decat multe din conceptele actuale si mai ales fata ce ceea ce Suzuki a facut pana acum!! Ati vazut KIA CEE'd a obtinut ieri ...
    0 0
  • alinelu
    daca asha o sa fie masina de serie.....e chiar reusita...dar putin probabil.....deci....asteptam sa o vedem pe strazile din romania...
    0 0
  • go_get_it
    foarte tare... chiar foarte foarte tare:D
    0 0
  • nu ma bagati in seama ca sunt mai prost de felul meu
    really!!!
    0 0
  • Iulian
    Japan rules
    Iata ca si Suzuki intra in randul producatorilor japonezi de succes. Dupa succesul inregistrat cu noul Swift, se pare ca s-au dezmeticit si vor sa faca treaba buna! Astept cu nerabdare varianta de serie...
    0 0
  • cristi
    damn
    my dream comes true!!!!!!e foarte tare masina asta!!!de-abia astept 2010.sper sa fie macar aproximativ asemanatoare cu acest concept...
    0 0
  • oglinzi
    Ce se poate vedea din oglinzile retrovizoare?! Sunt aproape inexistente? Sa fie un nou sistem :)))
    0 0
  • Legionarul
    Prea tareeeeeee.... uite o masinuta care te bine-dispune... uite ceva frumos, probabil si in interior va fi ceva inovativ si functional... masina de nota 10... parca-i vie :D cum sa nu-mi iau asa ceva? sa fie undeva in jur de 12.000 E cum sa nu-mi iau??? nu ti-ar face europenii asa ceva nici daca-i picuri cu ceara in zonele inghinale... bravo lor niponilor... un model demn de toata lauda.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru