Suzuki, cel mai nou constructor in WRC

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 24.01.2008
Toata lumea asteapta sa vada potentialul echipei Suzuki, nou venita in WRC.

Cea mai mare noutate a noului sezon al Campionatului Mondial de Raliuri o reprezinta intrarea in competitie a constructorului Suzuki cu echipa Suzuki World Rally.

Echipa va alinia doua masini Suzuki SX4 WRC la fiecare etapa, iar acestea vor fi pilotate de finlandezul Toni Gardemeister si de suedezul Per-Gunnar Andersson, acesta din urma campion en-titre al Junior Rally Championship.

Finlandezul a terminat in 2006 pe podium si cu alte cinci ocazii a acumulat puncte. “Este fantastic pentru mine sa ma intorc in WRC alaturi de Suzuki. Daca lucrurile vor merge asa cum trebuie, cred ca putem sa intram in puncte. Masina este inca noua, asa ca nu intentionam sa mentinem ritmul celor de la varf, dar ne bazam pe set-up si pe fiabilitate. SX4 are un ampatament compact, deci schimbarile de directie pot fi realizate usor si precis, o caracteristica foarte importanta pe probele din Monte Carlo. Acesta a fost dintotdeauna un raliu plin de neprevazut, dar eu cred ca varietatea conditiilor poate fi in favoarea noastra", a declarat Gardemeister.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru