Suzuki Ignis a primit facelift: îmbunătățiri de design, motor de 1.2 litri cu 90 de cai putere și sistem mild-hybrid

de Daniel Popescu, Foto: Suzuki
Marti, 03.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Suzuki Ignis a primit un facelift cu mici modificări estetice și un motor de 1.2 litri și 90 de cai putere cu sistem mild-hybrid și cutie de viteze CVT.

Suzuki a prezentat primele imagini și informații tehnice despre un facelift introdus pentru Ignis, în contextul în care au trecut circa patru ani de la lansarea actualei generații.

SUV-ul de oraș al constructorului japonez a primit o serie de modificări la grila frontală și bara de protecție din partea fata și din spate, iar caroseria este disponibilă în trei noi nuanțe: Caravan Ivory Pearl Metallic, Rush Yellow Metallic și Tough Khaki Pearl Metallic.

De asemenea, interiorul este disponibil în două noi nuanțe, Lazuli Medium Blue Pearl și Medium Grey Metallic, în timp ce panoul de instrumente a primit la rândul său o actualizare cu nuanțe de negru și alb.

Sub capotă, Suzuki menționează prezența unui motor pe benzină de 1.2 litri DualJet îmbunătățit, fără să menționeze puterea acestuia.

Cel mai probabil, unitatea oferă în continuare 90 de cai putere, însă sistemul mild-hybrid a primit acum o baterie Li-Ion semnificativ mai generoasă, de 10 Ah, în creștere de la cei 3 Ah disponibili anterior. De altfel, constructorul menționează și o îmbunătățire a consumului.

De asemenea, japonezii menționează că Ignis facelift poate fi achiziționat opțional și împreună cu o cutie de viteze CVT.

Lansarea pe piață a lui Suzuki Ignis facelift va avea loc în primăvara acestui an, iar prețurile vor fi anunțate ulterior.

Via Suzuki

Comentarii (1)

  • Clique
    Super, sunt chiar curios de prețuri în configurație cu CVT-ul.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru