Suzuki isi aniverseaza centenarul

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 09.07.2009
Compania Suzuki implineste 100 de ani de la infiintare in luna aceasta. In cei 100 de ani de existenta, producatorul japonez s-a extins in peste 193 de tari si a devenit unul dintre marii producatori de automobile din lume.

Producatorul japonez Suzuki sarbatoreste 100 de ani de la infiintarea companiei. Istoria companiei a pornit din satul Hamamatsu, cand Michio Suzuki fonda "Suzuki Loom Corporation", in anul 1909. La vremea aceea, afacerea Suzuki era bazata pe constructia de razboaie de tesut, urmand sa produca automobile ulterior. Acum, Suzuki este unul dintre cei mai mari zece producatori de automobile din lume si o marca de top in industria moto.

Intr-un secol de existenta, Suzuki a reusit sa patrunda in peste 193 de tari, inclusiv in Romania, unde este lider de piata pe segmentul motocicletelor. Automobilele Suzuki au inregistrat si ele o crestere in vanzari in decursul primei jumatati a acestui an, in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut. Oficialii Suzuki doresc sa isi exitnda reteaua de dealeri in principalele orase ale tarii in perioada urmatoare.

Via | Suzuki

Taguri: Suzuki, aniversare

Comentarii (2)

  • La multi ani
    .......draga SUZUKI :)
    2 0
  • Andrei
    La multi ani si la cat mai multe modele reusite! Cat mai ecologice daca se poate :))))
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru