Suzuki nu uită de pasionații de off-road: e-Survivor este un concept electric și poate face față ieșirilor în teren accidentat

de Cornel Șocariciu
Marti, 26.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Suzuki a publicat primele imagini și detalii cu viitorul e-Survivor Concept. Prototipul electric va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Tokyo.

Salonul Auto de la Tokyo se apropie cu pași mari, iar o mare parte dintre producători au și publicat lista premierelor. Iar Suzuki nu face rabat de la această regulă.

Japonezii vor lansa în cadrul evenimentului din Tokyo conceptul e-Survivor . Acesta se adresează celor care iubesc ieșirile în teren accidentat, iar designul a fost inspirat de Vitara și Jimny. Suzuki e-Survivor Concept oferă un interior croit doar pentru două persoane, portiere transparente și o gardă la sol generoasă.

Suzuki spune că e-Survivor măsoară 3.460 de mm lungime, 1.645 de mm lățime și are un ampatament de 2.300 de mm. După cum o spune și numele, sistemul de propulsie utilizat de Suzuki pe e-Survivor este unul pur electric.

Totodată, japonezii au făcut referire la Escudo (denumire folosită pentru Vitara pe anumite piețe), semn că e-Survivor ar putea sta la baza viitoarei generații Vitara. Cu detalii complete despre noul Suzuki e-Survivor Concept vom reveni în 25 octombrie, prima zi a Salonului Auto de la Tokyo dedicată presei.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru